Login/Registracija

Lirsko PEVANJE i epsko PUCANJE! Inspektor digao studio na noge

Milan Vasiljević (65) po zanimanju policajac, kaže da nikada nije razumeo ljude koji mogu da žive od pevanja, a njegov jedini cilj jeste da bude slušan i da druge usreći svojim glasom i interpretacijama.

Nakon pojavljivanja u prvom krugu dobio je pregršt komplimenata, a danas je naročitao bio srećan što nastupa za unukov prvi rođendan- Ljubi ga deka, oni žive u Nemačkoj pa ne možemo da bude zajedno- rekao je takmičar odmah na početku.

d9ba23b187e4080596716fc044f909a1a45e5565

– Rekli ste da se divite ljudi ma koji zarađuju od pevanja, a ja se divim vama, što vi pucate kako pevate i prenosite drugima to znanje- rekla mu je Goca Lazarević, pa dodala- Večeras ste me poptuno targetirali pesmom koju ćete pevati, i to Cuneta Gojkovića “Ljubav mi srce mori“. Srečno!

Gospodski! Sve ste šarmirali- rekla je Dragana Katić Milanu nakon izvebe takmičarske pesme.

– Ovo je ozbiljan zalogaj, a ovo mi je jedna od omiljenih pesama a doneli ste je sa puno radosti– poručio je Mare.

– Sjajno, bilo je odlično. Jako mi se dopada kako pevate– komentarisao je Žika Jelić.

Goca Lazarević bila je oduševljena pa dala svoj komentar- Tako lirsko pevanje a epsko pucanje. To su dva čoveka u jednom!

51da0172d34fea7e368046d7fa283bacaa250816U podršci se našla i Milanova sestra Gordana, diplomirani pravnik, koja je kasnije i nastupila sa bratom- Ja se nisam bavila pevanjem, samo kad su rođendani i proslave- rekla je ona a zatim se priključila bratu u revjlnoj pesmi “Oj Coko crno oko“- Ova pesma je i slavka i rođendanska i sve- poručio je Žika Jakšić.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac