Login/Registracija

Lena Kovačević svako jutro u ogledalu sebi NAĐE MANU: “Imam taj PROBLEM godinama“

Lena Kovačević važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, i gotovo da ne postoji čovek koji uživo ne zanemi pred njom.

Iako bi mnogi rekli da je Lena svesna svoje lepote, pevačice ne krije da svako jutro kada se pogledala u ogledalo sebi pronađe manu.


– Imam taj probelm sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju ali tako je– rekla je Lena.

Za pomenuti problem lepa pevačica pronašla je rešenje i to u ishrani i i fizičkoj aktivnosti.

– Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu naročito u večernjim satima i naravno sport. Plivanje mi dosta pomaže ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzmimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim sa niskim pritiskom– ispričala je u Goca show-u.

Osim titule lepotice i negovane žene, Lena slovi i za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a ona je nedavno otkrila i trikove kojima se služi kada je reč o modi.

– Prilagodim neke aktuelne boje i printove sa nekim komadima koji su večni i uvek u modi, uglavnom klasični. Ima toliko lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe- ispričala je ona.

POGLEDAJTE I:

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI! Glumica ZEZNULA Lenu Kovačević: „To je bio UŽAS“

Pevačicu UVREDIO DUHOVNIK zbog imena koje nosi: „Ostala sam u ŠOKU“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac