Login/Registracija

Lena Kovačević priznala bez čega ne može da joj počne dan: „Ako to poremetim, ZAŽALIM DEBELO“

Radno leto i naporan tempo su iza pevačice Lene Kovačević koja ima mnogo razloga da bude ponosna na sve ono što je do sada ostvarila. Osim novih pesama koje su izazvale oduševljenje publike, Lena se nedavno bacila i na pisanje tekstova za koje inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu.

– Definitivno, sada zaista sve više pišem. Između koncerata koje imam se bavim time i to me neviđeno inspiriše. Takođe sam presrećna odzivom širom regiona povodom novih pesama koje publika već peva sa nama- istakla je lepa plavuša.

I sama se uverila da kada radite ono što volite ništa vam ne pada teško, pa i kada je stignu umor i nesanica Lena ima dobar recept da povrati energiju.

– Prikrivam umor velikim slušalicama. Dešava se da mi padne energija, od dana do dana. Kada ustanem na levu nogu stavim crveni karmin, a šiške su obavezne- otkrila je te dodala da joj dan ne počinje bez njenih rituala.

– Svako jutro se, baš od ranih dana, molim. Tako i uveče. Ne započinjem dan ni razgovor dok to ne uradim. To je prva i poslednja stvar u danu, ako to poremetim zažalim debelo- priznala je Lena.

Iako je jedna od najlepših žena na domaćoj sceni, Lena je nedavno otkrila da kad god se ujutru pogleda u ogledalo sebi nađe manu što je mnogima zvučalo neverovatno.

– Imam taj probelm sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju ali tako je– priznala je.

POGLEDAJTE I

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI! Glumica ZEZNULA Lenu Kovačević: „To je bio UŽAS“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović