Login/Registracija

Lena Kovačević PODVLAČI CRTU: „Nije kasno da čovek ZAVOLI SEBE“ (VIDEO)

Prošlu godinu Lena Kovačević želela bi da zaboravi, bar što se tiče njenog privatnog života jer je kao i većina zbog pandemije korona virusa ostala bez mnogo dragih ljudi i bila uskraćena za mnoge stvari. Ipak, na poslovnom planu bila joj je i više nego uspešna. 


Za Grand Online otkrila je koju životnu lekciju je naučila, ali i kako se snašla u ulozi glumice u filmskom ostvarenju njenog oca Dušana Kovačevića.

– Ako nas je išta prošla godina naučila jeste da nemamo ogromne, grandiozne planove, i da ne pravim planove za neku veliku budućnost, već one od 3 do 7 dana (smeh). Samo da ostanemo pozitivni i zdravi i fizički i mentalno,to je prvo i osnovno. A što se tiče planova, planiram neke lepe duete i koncerte koji me negde u ovom trenutku najviše okupiraju – bila je iskrena na početku razgovora. 


Krajem prošle godine zaigrala je sa najvećim glumačkim zvezdama u filmu „Nije loše biti lovek“. Kako se po prvi put oprobala u ulozi glumice, priznaje da je pomno pratila sve što oni rade, a poseban osećaj izazvala je saradnja baš sa ocem. 

– Mi smo mnogo puta sarađivali mimo kamere, jer je uvek bio prisutan u svemu što radim, a i uvek volim da čujem njegovo mišljenje. U tom smislu je deo svega što radim, meni je to produžetak neke naše saradnje, samo što je nešto bilo ispred, a nešto iza kamere. Ali u svakom slučaju, najinteresantnije mi je bilo biti uz glumce i posmatrati ga kako radi. I ranije kao dete sam ga gledala kako radi, ali sad, u ovim godinama i sa ovim iskustvom ispred kamere i tog nekog odnosa šta je realno, a šta je velika iluzija, mi je bio zanimljiv sam proces njihovog rada – istakla je Lena.


S obzirom da je veliki zaljubljenik u autorski projekat Žike Jakšića, kaže da i sama živi moto njegove emisije. A za naš portal otkrila je šta je sebi zacrtala, ali i za šta smatra da nikad nije kasno u životu. 

– Stvarno mislim da nikad nije kasno da čovek ostvari svoj neki san. Ja toliko volim ovu emisiju baš zato što nosi moto koji je za mene tako važan u životu, jer sam i ja sebi obećala neke stvari i dala sam sebi rok do 86-te godine. Ne znam zašto mi je to do 86- ta realno vreme da se podvuče crta i kaže sebi „ovo je uspelo, ovo nije“. Stvarno mislim da nikad nije kasno da čovek voli sebe i ono što radi i da kaže: „Praštam sebi što nisam to probao, ali ću sad ponovo“, ako treba i sto puta. Nekim ljudima se dešavalo da uspeju iz ne znam kog puta, a zamislite da su odustali, pogotovo kad se radi o holivudskim glumcima, fantastičnim pevačima. Zamislite kolika bi greota bila da njihov talenat nismo videli i čuli i beskrajno mi je drago što sam sad u službi takmičara koji su došli da nam život obogate svojim talentom, to je mnogo lepo – zaključila je Lena u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku. 

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić