Login/Registracija

KRIO se po PODRUMILA, a sad se devojke OTIMAJU oko pevača: „Ne smem da dam broj“

Sudar dva šmekera i pevača titana, baš tako bismo opisali duel Omera Karalića Azara (47) iz Hamburga i Murisa Alihodžića (69) iz Zenice koji su svojim nastupom u četvrtom krugu šoua „Nikad nije kasno“ oduševili sve, kako repertoarom i glasom, tako i starim zavodničkim stavom. 

Tokom emisije Žika Jakšić pohvalio je prvo šmerski stav talentovanog Omera koji iz kruga u krug oduševljava publiku širom bivše Jugoslavije, a zatim mu poručio da mu je najbolje da napusti Nemačku, gde trenutno živi. 

– Mili, da ti ja kažem jednu stvar, nemoj da se vraćaš tamo gore, dok oni ne srede stvar. Ovde je sigurnije, tamo je sve poskupelo- posavetovao ga je Žika, a takmičar se složio i otkrio da dve godine zbog pandemije nije pevao, kao i da su tek sad počele svirke po Nemačkoj, ali da ih je bilo svega četiri do pet za ove dve godine. 

– I to sigurno neke privatne svirke, to ste se krili po podrumima, jer Nemci ne daju, oni hapse odmah- rekao je iskusno Žika, a takmičar potvrdio: – Krili smo se kao miševi!

U četvrtom krugu takmičenja Omer se predstavio pesmom „Čija si“, a njegova maestralna interperacija ponovo je osvojila sve.

– Jeste čuli ove ovacije dama? – upitala ga je Dragana Katić, a takmičar odgovorio da nije svestan šta se zapravo dešava i pozdravio publiku koja mu od početekta takmičenja pruža podršku. Međutim, Omer nije „kupio“ samo dame u studiju, jer je na njegov šarm „palo“ mnogo dama širom bivše Juge, što je u emisiji otkrio premijer. 

– Sad sam još jednom potvrdio da je ozbiljan pevač ispred nas i moram da priznam da je jedan od učesnika za koje moje drugarice traže broj telefona, a ja ga uporno ne dam i tvrdim da nemam -rekao je Mare, što je takmičara postidelo. 

„Oj, Omere, dilbere“ počela je da peva Biljana Sečivanović i dodala: – Nećemo dalje, to je za drugarice. Ja ne smem, čovek je razveden, a ja udata, ne smem, moram da budem dobra. Pozdravljam svog supruga. Žiko, je l’ raspisuješ konkurse za neoženjene takmičare?

– Ma, njemu to ne treba, on ne može da se odbrani – odgovorio je Žika, dok je Kiki Lesendrić prognozirao da će, sudeći po svemu, Omer biti velika zvezda. 

A kada je reč o zvezdama, Žika je upitao i suprugu drugog takmičara da li se Muris uzvezdio.

– Nije, nije- odgovorila je supruga koja je i glavni krivac što se Alihodžić prijavio za šou veterana. Zato nas ne čudi što je u četvrtom krugu upravo njoj posvetio pesmu „Ti si mi u krvi“, koju je toliko emotivno otpevao da je ceo studio bio u transu. 

Utisak koji je 69- godišnji Muris ostavio na žiri najbolje je opisao Kiki Lesendić koji je svojevremeno imao čast da nastupa sa ovim kandidatom. 

– Oduševio me je, ali bukvalno, izuzetan je vokal, bio je tačan kao sat – rekao je Kiki, dok je Bilja dodala da je verovala svaku reč koju je otpevao, a Mare pohvalio mladalačku energiju.

– Tvoj glas je 30 godina mlađi od tebe i ono što se čuje u tvom glasu je ogromna želja da se peva. Imam utisak da si tek sad počeo da pevaš i voleo bih da to tako bude do kraja – rekao je Mare, nakon čega je usledilo glasanje u kojem je publika presudila u naredni krug ide Omer. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić