Login/Registracija

Koncert princeze iz Vrnjačke Banje: Pored NAJVEĆIH MUZIČKIH IMENA, na scenu izlazi i ona!

Sedamnaesti po redu Međunarodni karneval održaće se i ove godine u Vrnjačkoj Banji i okupiti veliki broj pevačkih zvezda među kojima su Toni Cetinski, Severina, Slavko Banjac, Dušan Svilar, Tropico bend i mnogi drugi.

Program će se odvijati na nekoliko lokacija u Banji, a pored nastupa gore navedenih muzičara svi posetioci moći će da uživaju i u tradicionalnim zvucima raznih orkestara ali i nešto egzotičnijem repertoaru poput Samba spektakla. Ovaj sedmodnevni događaj biće prilagođen i najmlađima, pa će tako roditelji moći da odvedu svoju decu na maskenbal ili takmičenje u plesu.

Ali ovaj događaj ne može da prođe bez jednog od najboljih vokala ne samo u Vrnjačkoj Banji već i šire, pa će se tako pred publikom naći i prošlogodišnja finalistkinja šoa “Nikad nije kasno“ Maja Marinković.

Maja će održati koncert u petak 16. od 21 čas na Trgu kod biblioteke, što je čini izuzetno uzbuđenom i počastvovanom- Veoma sam srećna što posle duge pauze mogu da zapevam mojim Vrnjčanima i svim gostima koji tog dana budu u našoj Vrnjačkoj Banji. Sigurno ću u repertoar uvrstiti pesme koje sam pevala u emisiji “Nikad nije kasno“ jer su se ljudima dopale moje interpretacije. Zbog toga mi je posebno drago jer sam sve te pesme birala srcem- rekla je za Grand.Online.

Vidimo se u Vrnjačkoj Banji od 11. do 18. jula!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac