Login/Registracija

KOLEGE GA PODRŽALE! Pevač IZNENADIO odgovorom: „Moja najveća SREĆA je da nađe nekog SLIČNOG MENI“

Pre samo šest godina, popularni pevač i frontmen grupe „Lexington“ Bojan Vasković, zakleo se na večnu ljubav sa svojom izabranicom Aleksandrom, ali žene i dalje lude za njim. Zbog prirode njegovog posla, mnogi kažu da njegovoj supruzi nije ni malo lako, međutim Bojan za sebe neskromno priznaje da je dobar suprug i partner.

– Zamisli da se tvoja ćerka jednoga dana zabavlja sa tipom poput tebe, da li bi bio zet za primer?- bilo je pitanje za Vaskovića koji je svojim odgovorom raznežio mnoge.

– To bi bila moja najveća sreća kada bi našla nekog bar sličnog meni. Vrlo skromno od mene (smeh). Zaista ja sam iskren, jednostavno nemam razloga da lažem. Stvarno tako mislim, e sad možda ja baš i nisam najbolji partner i muž, ali znam šta sam i ko sam. Vodim se time da se u životu sve plaća, ali i vraća. Prema tome kako radiš tako ti se i vrati pre ili kasnije, a u to sam se uverio milion puta- iskren je bio pevač.

Iako mnoge žene imaju predrasude kada je reč o ljubavnom odnosu sa pevačima, Bojana je ovoga puta podržao njegov kolega Mirza Selimović koji tvrdi da nijedan odnos nema nikakve veze sa profesijom koju čovek izabere.

– Recimo da se moja ćerka zabavlja sa dečkom poput mene bio bih srećan zato što znam koliko ja dajem sebe kada nekoga volim i kada mi je do nekoga stalo. Ljudi imaju predrasude za pevače, ali šta žene misle, da ih doktor možda ne bi prevario ili recimo vozač kamiona. Znači ako ne birate pevača zbog prevare to je vaš problem, a ne naš- složio se Selimović sa kolegom.

– Prevara nema veze sa profesijom, već sa karakterom, to je individualna stvar!- dobacio je Boki u emisiji „Magazin in“.

POGLEDAJTE I

Posle ovoga mnogi će zavideti Bojanu Lexingtonu, REAKCIJA njegove supruge NA DRUGE ŽENE je pravi HIT (VIDEO)

Bilo je ILI ILI: Da nije uzeo mikrofon u ruke, pevač bi se bavio OVIM ZANIMANJEM

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović