Login/Registracija

KO PRIZNA POLA MU SE DODAJE: „Ne znam srpski, a vidi gde sam“ (VIDEO)

Neizostavni deo svake emisije „Nikad nije kasno“ je Žikina doza humora kojom nam ulepšava svaki vikend. Poznat po svom nesvakidašnjem šarmu i harizmi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što ni ovonedeljni šou nije prošao bez nekoliko serija voditeljeve zabave.


Naime, Žika je imao javnu molbu za takmičarku koja je inače po zanimanju građevinski inspektor, a verujemo da će mu zbog ovoga mnogi biti zahvalni.

– Prošli put smo se dogovorili za ovu divlju i nelegalnu gradnju! Nemoj da mi napadate ove sitne što su nešto prigradili oko kuće, ima onih što grade po petnaest spratova, njih tamo dirajte, nemojte da dirate ovaj narod što su malo dogradili tu nešto oko garaže ili zazidali sprat- poručio je Jakšić u svom stilu i izazvao opšti smehotres u studiju.


Osim glavne uloge u emisiji, Žika je sebi dodelio još jednu u kojoj je bez sumnje najviše uživao. Budući da je bio okružen prelepim Frajlama koje su bile deo stručnog žirija, nije skidao osmeh sa lica.

– Sedite dame pored mene jer ću ja tako lepše da se osećam. Ja kada imam dve Frajle mogu da budem frajer- istakao je Žika.

– Možeš da budeš Frajler!- dobacile su mu njegove šmizle.


Možda i jedna od omiljenih rubrika većine je upravo čuvena Žikina gramatika koju je publika ovoga puta pozdravila ogromnim aplauzom.

– Volim kada mi dođu đaci, odmah ću da pitam kakva si u školi- pitao je unukuju jednog od kandidata.

– Imam sve petice i jednu četvorku iz srpskog jezika- odgovorila mu je simpatična devojčica, a voditelj je odmah utešio na sebi svojstven način.

– Dobro, sredićemo mi to. Pa ni moj srpski nije baš najbolji, a vidi gde sam, gleda me ceo svet- našalio se Žika i doveo sve do suza.

Spremite se za red smeha dok gledate i ostale Žikine provale, a verujte ima ih mnogo!

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac