Login/Registracija

Ko je zadužen za zabavu iza kulisa, a ko vadi pare? Čeka vas nikad JAČA ENERGIJA (VIDEO)

Dobro poznati voditeljski tandem Dragana Katić i Žika Jakšić, vredno su se pripremali za novu emisiju popularnog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ koju sigurno željno iščekujete, a mi vas vodimo iza kulisa da vidite kako su tekle pripreme za još jedno fantastično druženje!

Nakon kafice i šminkanja, članovi žirija koji ove nedelje čine Saša Milošević Mare, bivša pobednica takmičenja Dobrila Čabrić i pevač Uroš Živković, uputili su se u studio radi završnih priprema pred samo snimanje.

Naravno, ništa bez Sofre i njegove harmonike koji je marljivo štelovao svoj instrument i pripremio orkestar koji vam svake nedelje upotpuni užitak.

Nije se džabe naša lepa voditeljka Dragana sredila tip top, jer vreme je za slikanje. Osim Žike na sceni joj se pridružila 94-godišnjakinja, Dobrila Čabrić. Kako svojim stasom, tako i glasom, ova super baka razgalila je srca pristunih čim je uhvatila mikrofon. 

Još malo zabave nije na odmet, a ko će bolju atmosferu napraviti nego Žika i Sofra!

Čim je Sofronijević zasvirao, Žika je u naletu, kao pravi boem prišao orkestru i stavio novac u harmoniku.

Možda ste mislili da je to sve, ali ne, nije. Kao i svakog vikenda, tu su Žikine devojke koje rado zaigraju uz svaku pesmu, a kako je to izgledalo ove nedelje možete pogledati klikom na video u nastavku, a mi se vidimo večeras od 21 čas!

……


Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović