KO JE IMAO NAJBOLJI NASTUP? Poslušajte kako su veterani pevali u finalu (VIDEO)

Euforija zvana „Nikad nije kasno“ i dalje ne jenjava, jer se nastupi naši maestralnih veterana i dalje prepričavaju. 

Dvanaest finalista potrudilo se da kroz muziku od rokenrola do narodnjaka priredi veče puno emocija koje će se dugo pamtiti. U nastavku poslušajte kako su pevali veterani, i sami prosudite ko se od njih najviše potrudio i ko zaslužuje nagradu za najbolji nastup.

769ceb1f369788361042eb1bf83dd5ae848ebfca

U finalnoj noći Radenko Bilić Miki predstavio se pesmom „Romanija“ kojom je raznežio sve u studiju. 

Ništa manje emotivan nije bio ni pobednik Boban Canevski koji je u finalu maestralno otpevao hit Tošeta Proeskog „Čija si“.

Tokom serijala Čenga je donosio sjajne rokenrol hitove, a u završnici priredio je scenki spektakl uz pesmu „Lažeš, zlato, lažeš, dušo“. 

Upoznali smo je kao pop pevačicu, a u finalu Anka Pecnik sve je iznenadila maestralnom izvedbom hita „Žute dunje“.

Muzički izbor Vesne Damnjanović podigao je prvo Milicu Todorović, a zatim su svi u studiju skočili na noge kada je zapevala Brenin hit „Imam pesmu da vam pevam“.

Romantične, evrovizijske note doneo je Omer Karalić Azzaro koji se za pobedu borio pesmom „Nije ljubav stvar“ Željka Joksimovića.

Bio je veran Šabanovim hitovima, pa je i završnici takmičenja Ljubiša Osmanović otpevao „Pusti me već jednom“ od legende narodne muzike. 

Mirsada Mekić takođe je bila dosledna maestralnom izvođenju sevdaha, a njen izbor za finale bio je hit Merime Njegomir „Samo jedna reč“.

Pesme Šabana Šaulića omiljene su finalisti Slaviši Koraću, pa je i u finalnoj noći maestralno je izveo i hit „Dođi da ostarimo zajedno“.

Sada već evergrin „Dobro veče, izgubljena nado“ bio je izbor pobednika Dubravka Biondića Dube. 

Veran scenskom perfomansu i iznenađenjima na sceni „Nikad nije kasno“, Tomislav Filipović Čičak iznenadio je izvođenjem hita „Big boss man“ Elvisa Prislija. 

Narodnjacima ostao je veran i Vladan Simić koji se u finalu predstavio pesmom „Kad bi znala šta mi srcu značiš“.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić