Keba OTKRIO kakve planove ima za koncert Zorice Brunclik

Brojni festivali i koncerti deo su višedecenijske karijere Dragana Kojića Kebe, međutim i nakon toliko godina pevač ima velike planove ne samo na iznenađenje naše publike, već i regiona.

– Dosta mojih nastupa je vezano za Bugarsku, a uskoro se sprema jedan baš veliki koncert u Sofiji. Veliki je to zahvat, ali sam siguran u uspeh i nikada nisam sumnjao ni u jedan moj uspeh, valjda se zato i dešavaju. Zato o drugoj strani medalje ne bih pričao, ali je vrlo malo padova bilo u mojoj karijeri, skoro da ih i ne pamtim- rekao je Keba.

b4dc3290ce5766642d32ab5840520121ee0da0d8

Mnogi pevači spremaju performanse i scenske nastupe kada pripremaju koncerte, dok je Kebi dovoljan samo mikrofon i neizostavno ogledalce pa ne čudi što je poslednji koncert u prestonici publici ostao u sećanju.

– Znam da su moja ogledalca uvek zanimljiva i medijima, ali izgleda i publici (smeh). Dobro je da sada ima nastupa tako da je u planu i koncert u Beogradu, videću da li Sava centar ili Taš, uglavnom ako ne stignem ove biće sledeće godine. Mada mi je velika želja da i u mojoj rodnoj Loznici napravim jedan spektakl kao što je bio pre par godina- otkrio je pevač.

6c9d1bd9859968a75a83318b247db2083c8e2f9c

Uskoro sledi i koncert njegove velike prijateljice i koleginice Zorice Brunclik kojoj je pevač neizmerna podrška.

– Uvek smo bili prijatelji i podržavam je uvek, na mrežama joj lajkujem sve, pa nije mala stvar imati takav koncert. Biću sigurno prisutan u publici ali i na sceni ako zatreba- rekao je Kojić.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović