Login/Registracija

Kapa do poda: Zbog neverovatne odluke Amila Bišćanina ljudi još uvek veruju u dobrotu: „Veliki si čovek, malo je takvih“

AMIL BISCANIN 53 GOD. PREBOLD 15

Uprkos brojnim simpatijama koje je stekao u ovoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“, Amil Bišćanin nije uspeo da trijumfuje u finalu, u šta se kako priznaje, na prvu loptu pomalo razočarao, ali kada je sabrao utiske tvrdi da ovo bio „šlag na tortu“ u njegovoj karijeri.

Kako je izjavio, ovo nije kraj već početak njegove karijere za koju je siguran da je u pravim rukama, za šta su dokaz i brojni nastupi koji su se sa njegovim pojavljivanjem u emisiji dodatno povećali.

AMIL BISCANIN NNK FINALE FOTO GRAND 3 ok

Iako bi neki popularnost iskoristili da zarade što više novca, Amil je jednim gestom pokazao da je pre svega čovek velikog srca koji želi svojom pesmom svima da ugodi bez obzira na finansijsku situaciju.

Naime, veteran je na svom Fejsbuku obavestio javnost o velikoj odluci koju je doneo zbog koje mu publika skida kapu.

amil

Imam potrebu to javno da napišem. Ukoliko neko ima želju da mu uveličam veselje, a za to nema finanisijske mogućnosti, ja ću doći halalom (besplatno). Takođe, i za humanitarne koncerte stojim na raspolaganju– napisao je Amil, a njegova objava izazvala je lavinu reči podrške i divljenja.

„Svaka čast na gestu“, „Veliki si čovek“, „Malo je takvih“, „Bog ti dao zdravlja“, samo su neki od preko 300 komentara koji su preplavili ovu objavu.

amil biscanin 1

Inače, Bišćanin sprema novu pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana, zbog čega je srećan i ponosan, o čemu je govorio za naš portal.

-Naravno da nastavljam sa radom, uskoro će izaći nova pesma koju su radili Dilvad Dado Felić i Dragan Stojković Bosanac. Promocija će biti na Bihaćkom festivalu koji će održati 9. i 10. avgusta ove godine– pohvalio se Amil za Grand i dodao:

-Pesma je moj poklon svim ljudima koji su mi davali podršku tokom takmičenja. Moje veliko hvala ide emisiji „Nikad nije kasno“ i svima koji ste bili uz mene.

BONUS VIDEO:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić