Login/Registracija

Kaliopi preporučuje – budite kreativni i ostanite kod kuće

Umetnici, kao i ostale javne ličnosti ulažu napore u podizanju svesti naroda u ova teška vremena u borbi protiva korona virusa. Ali najvažnije od svega svakome od nas je da pomognemo time što prenosimo pravila za ostanak kod kuće, što pokazujemo prvenstveno i svojim primerom.

Kaliopi u ovim danima kada nedostaje svojoj publici, kao i ona njoj, jedna je od prvih koja je počela sa Live obraćanjem na socijalnim mrežama, u kojim je animirala ljude pesmom, razgovorom i tako im ponudila ljubav i optimizam u njihovima domovima.

c7c6742afc52ad186e0d3675d1215e50091ffcf1

Poštujući ljubav i povratni odgovor ljudi koji sa nestrpljenjem očekuju svako naredno uključenje, došla je na divnu ideju koju će u toku meseca realizovati sa svojim kreativnim timom. Naime kroz pevanje, muziciranje, plesanje i crtanje na temu njenih pesama sa ponuđene Play liste organizuje se online takmičenje pod nazivom Kaliopi Fan Art gde su učesnici njeni pratioci širom sveta.

„Dragi moji, Minulih nekoliko sedmica pokušala sam da vas obojim sa mojim šarenim svetom satkan od muzike i emocije, da vas bar virtuelno unesem u svoj dom. Htela sam na trenutak da vas odvojim daleko od svakodnevnice i sve loše da prevaziđemo pesmom. Shvatila sam kolike mogućnosti i kreativnosti poseduje svako od vas. Uz pomoć svog tima osmislili smo mesto za vaše kreativne trenutke i istovremeno da budemo bliže iako smo udaljeni jedni od drugh, pod motom #ostanikodkuće. Sa nestrpljenjem očekujem vaše radove! DOBRODOŠLI U – KALIOPI FAN ART“, poručila je Kaliopi. 

ae1edf65b456d578a282e9b9dfd932ec3400599e

Autor: I. A.