Login/Registracija

KAKVA NOĆ BIljana i Danijela raspametile Vranjance (VIDEO)

Ovogodišnje finalistikinje šoua „Nikad nije kasno“ Biljana Anđelković i Danijela Stanković Kostić nastupile su na tradicionalnoj manifestaciji „Dani Vranja“ i to pred skoro 80.000 ljudi. Čast da pevaju u rodnom gradu dobile su od Turističke organizacije Vranja, a njihovo poverenje opravdale su spektakularnim koncertom.

Biljana je nastupala sa svojim bendom „Bioritam“ na centralnoj bini, gde je i otvorila program druge večeri festivala.  Kako je bilo na njenom koncertu pogledajte u videu ispod.

„Dragi moji, sada kada su mi se slegli utisci povodom koncerta koji sam održala pred mojom publikom i mojim sugradjanima, želim da se ovim putem još jednom zahvalim Turističkoj organizaciji grada Vranja, svim svojim prijateljima, rođacima, kolegama koji si i ovog puta bili uz mene. Do nekog novog viđenja ljubi vas i voli vaša Biljana“, napisala je pevačica na svom Fejsbuk profilu. 

Ljubitelji dobre rok muzike uživali su u nastupu Danijele Stanković Kostić koja je sa svojim bendom i zatvorila „Dane Vranja“. Njen nastup obeležio je dobar izbor repertoara, ali i sjajna atmosfera koju je napravila. 

Kakvu atmosferu je napravila na prvom koncertu u svom rodnom gradu, pogledajte u videu ispod.

Autor: I.Ankić