Login/Registracija

Kada su pevača odveli NA FOLKLOR, POBEGAO JE, a onda se desio SUDBONOSNI TRENUTAK: „Bio sam očaran“

Sale Tropiko, rođen je u Leskovcu gde i proveo svoje detinjstvo, a kao i većina dečaka voleo je sport igrao košarku za svoju školu.

Uprkos velikoj želji talentu, kada je trebao da pređe u klub koji bi ga usmerio ka profesionalnoj karijeri rekli su mu da nije dovoljno visok i tada je odlučio da će taj sport ostati njegov hobi.


Ipak, njegovi roditelji želeli su da ga preusmere na follklor kojim su se i oni bavili, a kada je otišao na probni čas desio se preokret.

– Ja sam striktno bio protiv toga, kako to nije za mene, oni se svi drže, oni svi harmonike, oni svi ju, ju, marame… Nekako se nisam video u tome.Tata me je odveo u KUD „Abrašević“, ja gledam i onako znaš kad je nešto protiv tebe ne možeš rekao sam da moram do toaleta– počeo je priču Sale koji nije očekivao da će mu se upravo tada dogoditi jedna neočekivana situacija.


–  To je bio sudbonosni trenutak. Ja čujem neku muziku, nešto je bilo što je tada bilo popularno i aktuelno, neki ritam, a tu je bio dens hip-hop i ja dolazim i vidim kako su svi kul u trenerkama igraju onaj korak stepovanje i vraćam se dole gde je bio tata i kažem da ja ne mogu i nateram ga da mu pokažem šta sam video i on me upisao u to i ja i dan danas gajim tu igru- prisetio se svojevremno u emisiji „Iz Profila“.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić