Jovanu svi znate, a evo kako izgleda PRVA SUPRUGA Željka Joksimovića (FOTO)

Otkako je putem društvenih mreža dozvolila medijima da zavire u njenu intimu prva supruga Željka Joksimovića, Vesna Joksimović u žiži je interesovanja.

Svaki korak rođene Valjevke i nekadašnje izabranice muzičara prati se u stopu, a čini se da ona za to mnogo ne mari, bar ne onoliko koliko je o tome mislila dok je bila u braku sa pevačem.

d9630b3bde12e79fc924315b5e3b96dfe16f2e6c

Za razliku od pređašnjih godina kada je isticala da je medijsko pojavljivanje ne zanima, Vesna sada sve čini ne bi li zaintirigrala štampu i portale da o njoj pišu. Njen poslednji potez posebno se istakao.

Prva supruga Željka Joksimovića, naime, izašla je u večernji provod sa prijateljima, gde se ludo provodila uz muziku i piće. U jednom momentu približila se šipci na podijumu i počela sa njom da pleše, istovremeno snimajući sve to.

1bb2a2dee7978a51bb6a49c6220c95230644c18b

Komentari koji su usledili, nakon što je Vesna snimak objavila, jednoglasni su da iako predobro izgleda i vrlo je energična i ima mladalačku energiju, to ipak nije primereno njenim godinama. Nema mnogo dilleme da čak i članovi njene sadašnje i bivše porodice, posebno se ovde misli

na Željka, isto misle.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković