Login/Registracija

“Još uvek živim od toga“, bivša takmičarka se prisetila NAJVAŽNIJIH komentara koje je dobila

Prošlo je već šest godina od kada se neverovatna Zorica Akerman takmičaila u šou programu “Nikad nije kasno“ u kome je ostavila veliki trag, ne samo po mišljenju publike već i ekipe koja radi emisiju već sedam sezona za redom.

Trenutke iz učešća u emisiji danas definiše kao sudbonosne iako je i do tada imala mnogo razloga za sreću u životu. Ipak mnogo je komplimenata bilo na račun njene umetničke duše, koje ni danas ne može da zaboravi.

Kako što je Žika jednom rekao, pojavi se tu mnogo ljudi koji imaju šta da kažu i otpevaju ali nije sve umetnost. Meni je najdraže bilo kada mi je rekao da sam donela deo Kolarca u na Grandovu scenu, to je stvarno bilo posebno– rekla je Zorica koja još uvek pomno prati šou veterana.

Pored Žike Jakšića, mnogobrojni komentari članova žirija koji su se smenjivali tokom njenog takmičenja doprineli su ne samo njenom samopouzdanju već i tome da shvati da je na pravom putu sa onim što prezentuje publici.

– Recimo Merima Njegomir. Ona nije znala ništa o meni do te emisije, jer nisam ni imala prilike pre toga da se negde pojavim. Rekla je da to što nosim u sebi da je to dar od Boga, i da donosim  tu vrstu muzike na najlepši mogući način– ispričala je Zorica i dodala:

– Ili recimo komentar koji sam dobila od Ace Lukasa, koji je pored nastupa mojih kolega koji su pevali tada pesme koje narod više voli, rekao da je moj nastup bio najkompletniji. Ja nekako još uvek živim od toga- otkrila je Akerman u “Grand magazinu“

Autor: T. Bogavac