Login/Registracija

Joksimoviću nude POSEBAN INOSTRANI PASOŠ, Jovanu zanima hoće li ga i ona dobiti

Predsednik Vlade Crne Gore prof. dr Zdravko Krivokapić ovog jutra je gostujući u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović, između ostalog, govorio i o dodeli takozvanih „zlatnih pasoša“ za značajne ličnosti koje imaju veze sa Crnom Gorom.


Jedan takav je već namenjen i njenom suprugu Željku Joksimoviću – Mi smo bratski narod po mnogo čemu. Evo ja ću sad, ne znam da li je možda ružno, reći da je vaš suprug starinom Crnogorac, a nema crnogorsko državljanstvo ni pasoš. Sada je  prilika da kažem, pošto Crna Gora kreće jednim drugim putem, da mi želimo da sve što ima dodirne veze sa Crnom Gorom budu ti uslovno rečeno „zlatni pasoši“ vrednosti koje zajednički delimo. Takav pasoš bismo ponudili Novaku Đokoviću i vašem suprugu.


Krivokapić je objasnio da će svim značajnim ličnostima koje imaju veze sa Crnom Gorom, bile rođene u njoj ili ne, umesto ekonomskog biti ponuđen taj “zlatni pasoš“ koji bi predstavljao simbol veze između pomenute zemlje i neke osobe.

-A da li onda i žena, pošto je skroz Srpkinja ali preko muža ima veze sa Crnom Gorom, ima pravo na taj pasoš ili ne? –  bilo je pitanje koje je zanimalo Jovanu na šta je Krivokapić odgovorio- Može, naravno!

POGLEDAJTE I:

Željko Joksimović i Goca Tržan u RASPRAVI- “Da li to hoćeš da kažeš da NE ZNAM DA PEVAM?“

Nekada joj nije bio simpatičan, a danas imaju tri datuma koje slave kao početak ljubavi! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac