Login/Registracija

Jelena Tomašević progovorila o NAJVEĆEM UDARCU u karijeri: „Razmišljala sam da se vratim u Kragujevac“

Neverovatan talenat za muziku, Jelena Tomašević pokazala je još kao dete, a u Kragujevcu, u kome je odrasla, za njen moćan vokal su znali gotovo svi.

Učestvovala je na različitim takmičenjima na kojima je često pobeđivala, a onda je odlučila da okuša svoju sreću i preseli se u Beograd.

Dolaskom u glavni grad sve se menja i pevačica postaje svesna da put do zvezda zahteva prelazak velikih prepreka i nažalost mnogo nepravde sa kojom se i sama susrela.

– Moj put je bio temeljan, a spor. Još kao dete stalno sam pobeđivala na folklornim smotrama i kada sam pobedila u „3k duru“ desilo mi se prvi put da na jednoj smotri, na kojoj sam dva puta pobedila, rekli: „Dosta više“. Tada sam se prvi put surela sa tim da nije bitno samo kako pevaš već da utiče i mnogo drugih faktora– ispričala je Jelena u emisji „Balkanskom ulicom“. 

Svi se sećamo i njene pesme „Jutro“ koja je davne 2005. godine pobedila na „Beoviziji“ i bila apsolutni favorit za odlazak na „Evroviziju“, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

– Pobedila sam na Beoviziji sa pesmom „Jutro“, a tada smo bili Srbija i Crna Gora i finale je bilo u Podgorici. Po ključu su smatrali da treba da ide Crna Gora i bez obzira što sam bila jedan od favorita dobila sam nula poena od njihovog žirija i nisam otišla– prisetila se pevačica koja je ni tada kao ni sada nije bila ljuta na momke iz grupe „No name“, već na sistem ocenjivanja.

Ova nemila situacija poljuljala je njeno samopouzdanje kada je počela da preispituje svoje odluke.

– Razmišljala sam da li treba da se vratim u Kragujevac, kako to možda nije za mene, međutim potpisala sam tada ugovor ostala u Beogradu, snimila album. Na kraju sve je imalo svoj tok, bez obzira na taj veliki udarac sa početka– zaključila je ona.

POGLEDAJTE I 

PUNA DVORANA: Jelena Tomašević posvetila pesmu PREMINULOM KOLEGI, koji bi juče proslavio rođendan

Jelena Tomašević dobila nagradu za NAJEMOTIVNIJU pesmu

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić