Login/Registracija

Jelena Tomašević OSTALA U ŠOKU NA PROBI SA BOČELIJEM: „Snašla sam se dobro“

Jeleni Tomašević ostavrio se san da deli scenu sa jednim od najvećih tenora današnjice, Andreom Bočelijem, a utiske od te večeri i dalje ne može da sabere.


Sreća, ponos i uzbuđenje emocije su koje se smenjuju kako kod pevačica, tako i kod publike koja je ovaj nastup gledala bez daha.

– Ja sam toliko bila srećna kada sam sišla sa bine i kada sam se probudila sutra kao da sam u nekom snu. Poželela sam da se ponovi ovaj osećaj. Toliko su lepe reakcije svih, dobila sam toliko ljubavi i očigledno dala da je to prava suština mog pojavljivanja na ovom koncertu– rekla je u emisiji „Pokreni se“.


Priznaje da je pre samog nastupa osećala odgovornost da sve bude besprekorno i koristi svaki trenutak kako bi vežbala i preslušavala numere koje će izvesti.

– Ja sam se trudila da svakog momenta da se preslišavam i da pevam tokom te dve i po nedelje i tako sam navežbala i italijanski. To mi je bio veći problem da ne pogrešim, ja sam sama po sluhu skidala tekst, a kasnije sam sa mojom prijateljicom proverila da li ja sve to izgovaram tačno i imala sam dve greške . Imam iskreno sada ideju posle ovog nastupa svi su mi se obraćali na italijanskom čak mi se i on obratio na italijanskom pa sam mu ja rekla kako ne govorim, zatim dirigent mi je sve vreme objašnjavao prvo na italoinaksom dok mu nisam rekla da zapravo ne razumem- ispričala je pevačica.


Iako bi mnogi mislili da su njihove probe za ovaj spektakl bile iscrpne, Jelena je ostala zaprepašćena kada je shvatila da će probati samo jednu pesmu.

– Vivo per lei  nismo ni probali ovo je prvo naše izvođenje ikada to je bila premijera na samom koncertu. Čula sam da je njegov tim toliko uigran da on se ne pojavljuje na probama, ali ipak je došao tog dana i pitao me da odaberem koju pesmu da probamo i ja sam rekla obe, kaže on:“Nema potrebe, rekao mi je dirigent da je sve u redu“, i ja sam onda odabarala ovu drugu koja mi je bila malo teža jer nije moj stil pevanja ali snašla sam se dobro– otkrila je Jelena.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić