Jadranka Kalinić: „Rodbina ne razume moj poziv, za njih sam pevaljka“ (VIDEO)

Jadranka Kalinić nije uspela u „Zvezdama Granda“, pa je svoju sreću potražila u takmičenju veterana. Već sa prvim pojavljivanjem u „Nikad nije kasno“ izazvala je veliku pažnju, a to je učinila i nastupom u čevrtom krugu za koji je dobila komplimente od Harisa Džinovića.

Kako je otpevala pesmu „Pristajem na sve“, zanimalo nas je da li je tako i u privatnom, a i u poslovnom životu. 

caf8541b301232a0bf3da0a00eb8cf142a1d8cf9

– Ne pristajem baš na sve, to je samo pesma. U životu pravim kompromise, ne pristajem na nemoral. E, sad zavisi kako ko gleda na to. Na primer, moja familija moj posao gleda kao promašaj, kao nešto što nije moralno. Za njih sam pevaljka, nisam pevačica – priča Jadranka i nastavlja:

– Ljudi su navikli da pevačice tako zovu, uglavnom se to čini po selima. U mojoj dugogodišnjoj karijeri neprijatnih situacija je bilo, ali sam to držala po kontrolom. Kada krene neko tako da mi obraća ili da dovede do toga da imate neprijatnu situaciju, znam da uvek imam izbor. Ostavim mikrofon, uzmem torbu i na vrata. Ne dam na sebe! 

b42a018bcbc0cda17374f5b1b3d5b082575997ea

Svaki nastup za takmičenje je pažljivo osmišljavala, ali nije bila zadovoljna, pa je ove nedelje imala veliku pomoć supruga koji je stilizovao od glave do pete.

– Uvek sam htela da budem zatvorenija zbog tipa emisije, ali suprug nije dao. U prošloj emisiji sam omašila sve, imala neumesnu frizuru, izgledala sam dosta starije, pa je on preuzeo odgovornost – ispričala je takmičarka, na šta se nadovezao i njen suprug. A da li od njega ima podršku da se bavi pevanjem, saznajte u videu ispod.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić