Login/Registracija

Izvedbe bolje od originala i zbunjeni žiri zbog odluke- KO IDE U POLUFINALE? Evo šta vas sve čeka u nedelju u novoj epizodi! (VIDEO)

U nedelju 4. oktobra čeka vas još jedna uzbudljiva epizoda muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno“!

U žiriju će se Saši Miloševiću Maretu ovog puta pridružiti Amar Gile i Milica Pavlović, ukrstiti glasove sa našim kandidatima, a pored njih u podršci veteranima naći će se i Adnan Nezirov, Ana Barešić, Mira Marković i pratići vokali iz orkestra Ace Sofronijevića.


Slušaćemo neke pomalo zaboravljene pesme iz opusa narodne ali i zabavne muzike, i porazgovarati sa takmičarima na temu njihovog života.

Takmičar iz Niša, kome je pre 15ak godina brat tragično okončao život, ponovo će nam nabaciti suze na lice, jer trenutno gleda majku koja vodi bitku sa jednom bolešću, ali ćemo se i nasmejati zbog takmičara iz Beograda čiji je parfem oborio s nogu Milicu Pavlović. Bićemo svedoci bajke koju živi jedna princeza iz Vrnjačke banje, i dati ogroman aplauz takmičaru koji ne odustaje od svojih snova uprkos problemu s vidom koji ima od malih nogu.


Iako nam publika i ovog puta izostaje iz studija, to nije sprečilo Žiku Jakšića, Draganu Katić i orkestar Ace Sofronijevića da po hiljaditi put naprave atmosferu za pamćenje!

Zato budite uz nas i ove nedelje, 4.oktobra od 21h i televiziju Prva!
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac