Ovo je najveća želja Isaka Šabanovića koju bi voleo da ostvari što pre

ISAK SABANOVIC NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 17 ok 2
Isak Šabanović – Najveća želja

Takmičarka muzičkog programa „Nikad nije kasno“, Bijana Zeroska pred sam nastup je posebno privukla pažnju člana žirija Isaka Šabanovića.

Naime, Biljana živi u Engleskoj, te je Isak otkrio da mu je najveća želja da jednog dana poseti London, nakon čega je upitao kandidatkinju da li joj je bilo bolje u Beogradu ili kada je otišla u Crnoj Goru.

-Vidim da ste preraspoloženi, to mi se sviđa. Meni je najveća želja da odem u London, nikada nisam bio. Mogu li samo da znam, da li je bolje u Beogradu ili Crnoj Gori? – pitao je pevač.

Isak Šabanović – Najveća želja

ISAK SABANOVIC NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 1 ok 3
Isak Šabanović – Najveća želja

Zeroska ističe da je to za nju izuzetno teško pitanje, ali da ona nosi balkansku dušu, te joj je zbog toga svuda lepo.

-To je teško pitanje stvarno. Kad nosiš onu balkansku dušu, svuda je lepo. Inače, mislim da u Londonu, oni moraju da uče više od nas nego mi od njih – rekla je ona.

image 1 5
Isak Šabanović – Najveća želja

Podsetimo, Isak je nedavno ostavio sve bez teksta kada se pojavio na proslavi šezdesetog rođendana Žike Jakšića sa potpuno drugačijom frizurom.

Pevač se ošišao i iznenadio svoje obožavaoce drastičnom promenom stila nakon tri godine, a njegov novi imidž privukao je veliku pažnju.

-Dosta više. Posle tri godine malo sam je isčupao, eto – rekao je pevač o svojoj frizuri, a zatim dodao:

-Mislio sam majke mi da odradim pramenove, ali neću. Nije me niko savetovao, svi okolo ‘Što ne probaš?’, ja slušam majku.

stan isaka sabanovica
Isak Šabanović – Najveća želja

BONUS VIDEO: Isak Šabanović o devojkama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/ F. Pavlović,
Autor: K.Marković