Login/Registracija

„Imam visinu, al’ imam i težinu“ Bila je BUCA VELIKOG SRCA, a onda se desilo ČUDO

Magdalena Kerečki (43) htela je da postane astronaut, a kad je videla Lepu Brenu znala je da će biti pevačica. Čak četiri puta prijavljivala se za učešće u takmičenju veterana, a ove godine htela je da odustane od svega, jer je svaki pokušaj bio bezuspešan.

Breg žena je nadimak koji joj je dodelio komšiluk, a ona ga ovako objašnjava -Imam visinu, al ’ imam i težinu, ja sam buca velikog srca, volim da pomažem ljudima, da činim velika i dobra dela.

Godinama je humanitarac i član je nekoliko udruženja koja se bave humanitarnim radom. Smatra da lepota čoveka dolazi iznutra, ali je zbog zdravstvenih razloga bila primorana da smrša.

– Sin studira medicinu i bavi se brazilskom džiudžicom i on je inicajator toga da skinem kilograme što zbog zdravlja, što zbog estetike. Sada imam 15 kilograma manje – rekla je takmičarka koja se u prvom krugu predstavila pesmom „Zelene su oči tvoje“ Merime Njegomir.

Iako je potpuni amater, buca velikog srca uspela je da oduševi sve.

– Pogledajte kakav aplauz dobijaju amateri. Kako tek profesionalci kad amateri ovako pevaju – konstatovala je Dragana Katić, dok je istog mišljenja bio i Aco Pejović koji je osim njenog pevanja, pohvalio i njenog sina koji je student Medicine.

Dragana je otkrila da je i Acina ćerka takođe student Medicine, dok druga ćerka ima prosek 9.7 na fakultetu, a najmlađa pohađa školu pevanja kod Suzane Branković.


Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić