Imaju BRAK ZA PRIMER, a Jelena Tomašević sada OTKRILA da li su LJUBOMORNI

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ove godine proslavili su deceniju bračnog života, a pevačica ne krije da je jedna od onih koji su imali sreće da pronađu svoju srodnu dušu.

2be8566b788087e378b5ea3d0a657fa9e5ebee94

Kao i svaka veza i njihova je imala uspone i padove, jednom su čak i raskinuli usled pritiska medija, međutim ljubav je pobedila, a danas su srećniji nego ikad.

– Brak je duhovni podvig i  to je jedan zajednički rast. Supružnici rastu kao ljudi i kao emotivni partneri. Mi smo imali tu sreću da se nađemo na vreme i spoznamo da smo jedno za drugo- ispričala je pevačica.

282fbe52299378255ca352cc70ecc8247db44ca5

Svoju ljubav ne kriju ni na društvenim mrežama, gde često jedno drugom ostavljaju komentare u vidu emotikona srca, a s obzirom da su oboje javne ličnosti, Jelena je otkrila i da li ima ljubomore među njima.

– Mislim da je ljubomora jedna negativna emocija iako mnogi misle da je pokazatelj ljubavi ali kada volite nekoga treba da ga pustite da živi svoje snove život i posao. Imam sreću da me Ivan podržava i da imam slobodu da to radim tako sam i ja srećna kada su njegovi uspesi u pitanju- rekla je Jelena za „Prva“.

POGLEDAJTE I 

Jelena Tomašević pred novim početkom: Šta poručuje nova pesma? (VIDEO)

„JA DA ISPADNEM JADNICA“ Jelena Tomašević odbila da snimi ovu pesmu zbog raskida sa Bosiljčićem

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić