Haris Džinović NA IVICI NERVNOG SLOMA ZBOG KUĆNE POMOĆNICE: „ZAMOLIO SAM JE DA TO NE RADI, ali džaba“

Za većinu žena se smtara da su čistunice koje do najsitnijih detalja sređuju prostor oko sebe, međutim postoje i muškarci koji su mnogo zahtevniji kada je uređivanje u pitanju.

6aa752ed61ab3641f59846cb994b204679ea41ac

Jedan od njih je i Haris Džinović koji priznaje da je njegov perfekcionizam šokirao Melinu na početku njihove veze.

– Ja jesam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je sa nekim živim ili da mi neko dolazi da mi sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba– prisetio se pevač koji ne može da podnese da mu neko remeti njenov red.

– Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomera, a svaki put pomera i izvinjava se, ali džabe joj govorim– požalio se svojevremeno u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

ca1624df2f8c367663ff0ef5d57c5ec3bc2800bc

Iako bi mnogi pomislili da se teško navikao na prisutvo druge osobe kada j epočeo da živi sa Melinom, on tvrdi suprotno.

–  Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni muškarca, ali nemoguće je da promeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne– priznaje Džinović.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić