Login/Registracija

GREŠKA iz mladosti skupo je KOŠTALA, takmičarka priznala: „Ze*nula sam se“ (VIDEO)

Od prvog pojavljivanja u šouu „Nikad nije kasno“ Jelena Mudronja skrenula je pažnju javnosti kako zbog svog talenta, tako i zbog izvajane figure koju duguje dugogodišnjem bavljenju fitnesu. Ali dok od žirija u takmičenju dobija pohvale, publika ume da bude surova i da svoje kritike za nju javno iznese na društvenim mrežama.


Kaže da se ne obazire previše na negativne komentare, već se fokusira na nastup u takmičenju koji do detalja priprema, počev od odabira pesama pa sve do garderobe.

– Čim sam završila prethodni krug, odmah sam znala šta ću obući za sledeći krug. Ja se uvek trudim, volim scenski nastup i uživam u pripremama – kaže takmičarka koja je ove nedelje po prvi put ponela haljinu kojom je istakla svoje izvajane noge. Na pitanje zašto ih je do sad krila, s osmehom odgovara:

– To sam čuvala za kasnije (smeh), a sad sam rešila da ih pokažem, jer nekako mi ide uz pesmu „Bitanga i princeza“. Ja i sad ako prođem u polufinale, znam i šta ću da pevam i da obučem. Jedna sam od retkih, ali mnogo volim to, scenu, pripreme…


Tvrdi da uživa u svemu što nosi pojavljivanje na televiziji, pa se tako navikla i na zamerku koju joj od početka takmičenja upućuju gledaoci popularnog šoua. Ipak, i sama bi želela da promeni izgled svojih uvećanih usana, zbog kojih je najčešće „napadaju“. 

– Jedini negativan komentar dobijam za usta za koje sam se ze*nula i sad me je strah da operišem. Stavila sam silikon onaj od pre 20 godina što se stavljao i svesna sam da sam malo preterala – ističe Jelena i objašnjava zbog čega se do sad nije usudila da izvadi silikon. 

– Strah me je to sad operišem, to se seče, pa se pije na slamčicu, pa oporavak, a ja non stop pevam, radim, baš me strah. Svi me već 20 godina znaju ovakvu, ja pevam kako pevam, pa sad ako nekome smeta, ne gledajte me, slušajte me (smeh) – kaže takmičarka i otkriva da li zaista planira da promeni svoj izgled, o čemu je govorila u intervjuu koji je pred vama. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić