Login/Registracija

Goran i Lenče Kukić raspametili publiku, a kad su se na sceni pojavili OVI pevači, publika je pala u trans (FOTO)

Pobednici šoua “Nikad nije kasno”, bračni par Goran i Lenče Kukić održali su koncert pred nekoliko hiljada ljudi na Trgu u Radovišu.

Pevači su u Makedoniji dočekani uz ovacije publike koja je svaku otpevanu numeru pozdravila gromoglasnim aplauzom. Ipak, najveće ovacije od Makedonaca dobila je Lenče koja je publiku raspametila izvođenjem hitova narodne i zabavne muzike.

U pratnji benda “Jupiter” Goran i Lenče priredili su veče za pamćenje, a na veliko iznenađenje nekoliko hiljada ljudi, na sceni su im se pridružili i saborci iz “Nikad nije kasno”.

Mirzad Pevanić Migos, Danijela Stanković Kostić i Marko Žigmanović bili su specijalni gosti na koncertu bračnog para Kukić, čime su dokazali da je njihovo prijateljstvo nakon takmičenja postalo još jače.

– U Radovišu smo dočekani uz ovacije publike I tokom koncerta atmosfera je zaista bila neverovatna, posebno kada su se na sceni okupili takmičari iz šoua Nikad nije kasno. Velika je čast biti prihvaćen od strane svojih sunarodnika, ali isto tako preneti na njih lepu energiju i pokazati da je muzika ono što spaja ljude –  rekao je Kukić za Grand. Online.

Foto: Opština Radoviš,
Autor: I.Ankić