Goca Tržan bez dlake na jeziku: „Takve muškarce smatram TETKICAMA“

„Što na um, to na drum“ je možda rečenica koja najbolje opisuje popularnu pevačicu Gocu Tržan. Poznata je kao neko za koga ne postoje tabu teme, te vrlo često na svom Jutjub kanalu bez dlake na jeziku govori o mnogobrojnim problemima, a čini se da oni koji se tiču ljubavnih odnosa privlače najveću pažnju njenih fanova.

2951bec273c38e10fc9f6dfc7056de138347abc6

Ovoga puta odgovarala je na brojna pitanja njenih pratilaca, a jedno od njih glasilo je „Šta podrazumevaš pod pravim muškarcem?“

– Kad kažem pravi muškarci mislim na muškarce koji nisu isfrustrirani. Među muškarcima imate ogroman broj pi*kica ili tetkica. Mislim ja ne znam stvarno kako drugačije nazvati muškarca koji se ne ponaša kao pravi muškarac. Ma ja poznajem više muškaraca nego žena kojima smetaju njihove bore i sede dlačice- odgovorila je Goca kao iz topa.

c74be7a5f8062914568ff7ff1498db19af833c44

Veoma često daje podršku svim žena koje neretko savetuje o fizičkom izgledu i negi koju treba da primenjuju, te je sada rešila da govori o jednoj ozbiljnoj temi.

– Mnoge žene mrze mlade žene, ali treba da shvatite da je starost privilegija, kao što vidite, danas ostariti zdravog duha je ozbiljna privilegija. Prema tome shvatite da vam starost daje privilegiju da vas boli uvo, daje vam sigurnost u sebe, a ja kao mlada žena uopšte nisam imala sigurnost u sebe, u ono što radim pa čak ni u svoj izgled. Smetalo mi je što su mi noge kratke, što nemam uzak struk, što nemam drugačiju kosu. Morate da prihvatite pakovanje koje imate!- poručila je pevačica.

POGLEDAJTE I

Goca Tržan otkrila šta radi kada je NERASPOLOŽENA: „Kada se pogledam u ogledalo shvatim samo jedno“

Goca Tržan JEDNIM POTEZOM POTKAČILA BIVŠEG pa održala LEKCIJU: „Kroz tu igru odmah vidiš da li VARA i LAŽE“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović