Goca svima ZAPUŠILA USTA: “Lako mi je da starim kad sam se UDALA za njega“

Uvek iskrena i bez dlake na jeziku pevačica Goca Tržan ne krije činjenicu da sa svojim izabranikom Rašom Novakovićem godinama vodi borbu za potomstvo, a budući da se ta želja pokazala teško ostvarivom razvod Goce i Raše često je tema o kojoj se u javnosti nagađa.

Razlika u godinama između supružnika takođe je mnogima bola oči, međutim Goca i Raša uspešno odolevaju iskušenjima i iznova dokazuju da je njihova ljubav jača od svega.

6c19119cd9c993eebfed91b009ef6726eff47570

Goca je tako ispod njihove zajedničke fotografije sa odmora odlučila da napiše koliko Raša i ona uživaju i posle 11 godina braka, i stane na put zlim jezicima.

– Jeste li primetili koliko vam je u društvu nekih ljudi prijatno, sve se čini da ide lakše, atmosfera uvek pozitivna, češće se smejete, uvek ste odmorni, radujete se danu koji ćete provesti u njihovoj blizini, uživate u boji njihovog glasa… a niste u njih zaljubljeni ili sa njima u vezi? E pa verujte mi da pored jedne takve osobe želite i da starite i da se budite i da vam baš on poljubi usne pred spavanje. Ja sam udata za svog najboljeg prijatelja i za čoveka kome se radujem. Zato mi je lako da starim. Jer znam da je radost ono što me čeka svaki dan- glasi emotivna poruka kojoj je Goca još jednom stavila do znanja koliko je zaljubljena u Rašu.

……

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac