Login/Registracija

Glumica se našla u cipelama veterana, a danas ih ocenjuje: „SVAKI POZIV JE PRILIKA“ (VIDEO)

U drugoj emisiji osme sezone talent šou-programa „Nikad nije kasno“ u sudijskoj stolici se našla glumica i voditeljka Jovana Jelovac Cavnić koja ne krije sreću zbog još jednog druženja sa veteranima.

Glumica priznaje da sa velikim zadovoljstvom prihvata poziv za ulogu žirija i da je muzički šou „Nikad nije kasno“ postala njena omiljena emisija koju redovno prati sa porodicom.


-Ja nosim divne utiske iz ranijih gostovanja, jako me je obradovao poziv da učestvujem i u ovoj osmoj sezoni. Sada je naše druženje postalo jedna lepa tradicija, a ja volim da kažem da mi je ovo omiljena emisija, prosto se oseća jedna domaćinska atmosfera – istakla je za Grand Online.

Tokom prethodnih sezona takmičenja „Nikad nije kasno“ imali smo priike da vidimo mnogo javnih ličnosti u žirijskim stolicama i svi oni imali su samo jedan zaključak- da je program Žike Jakšića zaista nešto posebno.

-Mislim da je sve posebno u ovoj emisiji, sve štima kako treba i žiri i voditelji i takmičari, ma sve. Na licima kandidata se tačno vidi koliko su srećni i da su konačno dobili priliku da pokažu šta znaju. Ovde sreća isijava iz ljudi i iz samog studija, kruži samo osmeh koliko vidim- zaključila je Jovana.


Malo ko bi pomislio da upravo ova emisija ima veliku sličnost sa glumom i da se u cipelama veterana i sama našla sa samo devetnaest godina kada je dobila priliku da ostvari svoj životni san.

– Osetila sam se kao veterani, na Akademiji umetnosti, kada su mi dali priliku da pokušam da postanem glumica, kada sam to i uspela. Mada u životu glumca je svaki poziv jedna prilika, kao i svaki kasting, tako da verujem da se i na našim licima vidi ta sreća kao kod takmičara- objasnila je Jovana.


Kako se godinama uspešno bavi glumom, zanimalo nas je  da li ume da prepozna kada neko fejkuje, a kada zaista pokazuje svoje prave emocije.

-Posle toliko vremena umem da provalim ko glumi namerno, a ko iskreno pokazuje svoje emocije. Emisija „Nikad nije kasno“ je puna ljubavi! Ima učesnika i sa teškim životnim pričama ali oni svoje emocije pokazuju iskreno, nema ovde nikakve glume – tvrdi glumica čiji intervju možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković