Login/Registracija

Gazi šestu deceniju, a prava je BOMBA: Figurom peščanog sata pevačica zaludela Egipćane

Ako dobro pogledate fotografije u kupaćem Nataše Kuzmanović, nekadašnje učesnice šoua „Nikad nije kasno“, nikad ne biste pogodili koliko ova pevačica zapravo ima godina.


Vitkom figurom u obliku peščanog sata i načinom života ova takmičarka uspešno prkosi krštenici, a sada je novim setom fotki iz Šarm El Šeika to i dokazala.

Ona je svojim pratiocima otkrila koliko uživa u luksuznom letovalištu u Egiptu, a zbog savršene linije u 57-oj godini za kratko vreme prikupila mnošto lajkova i komentara da i u šestoj deceniji izgleda kao devojčica. 


Pevačica nikad nije krila da voli da uživa u stvarima koje je podmlađuju, a odmor na dalekim destinacijama samo je jedna od njih. 

Nema problem sa tim da javno pokaže kako izgleda u kupaćem kostimu, zbog čega joj se i mnoge mlađe koleginice dive. 

Da vodi računa o svom telu, ishrani i da pažljivo bira atraktivne stajlinge za scenu pokazala je još tokom učešća u takmičenju pevača veterana. Ipak, kako je u odabiru garderobe vrlo smela, često i provokativna, pevačica se dotakla pogleda muškog pola koji najčešće bujnim dekolteom privlači.

– Na to sam već navikla, više ne obraćam pažnju, kao da je to sad sasvim normalno. Ok je kad muškarci kažu, ali draže mi je kad žena ženi uputi neki kompliment, to je lepše i ima veću težinu – rekla je svojevremeno Nataša.  


BONUS VIDEO

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić