Login/Registracija

Finalistkinja NIKAD NIJE KASNO postala BABA: „Nema veće sreće i radosti“

Biljana Anđelković, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, iako ima tek 50 godinu, sinoć je po drugi put postala baba-tetka, a objavom na društvenim mrežama raznežila je svoje prijatelje i fanove. 


– Nema veće sreće i radosti nego kad saznaš da postaješ baba po drugi put. Dobro nam došla, malena devojčice – poručila je ponosna baka. Ekipa Grand Online portala kontatktirala je pevačicu kako bi joj čestitala i saznala detalje velikog slavlja koje se sprema u Vranju povodom dolaska naslednice. 

– Hvala od srca, ovo je unučica moje najveće podrške, moje rođene sestre, a samim tim i moja najveća radost – izjavila je ushićeno Biljana i nastavila: 

– Sestrin sin je postao tata, a kako je on moje prvo dete, moja najveća sreća koju sam prvo čuvala, tako je moja radost ogromna. 


U skladu sa novonastalim merama, u domu Biljanine sestre sprema se malo slavlje na kom će proslaviti dolazak princeze, a ponosna baka ističe da će se među prvima latiti mikrofona. 

– Ime ne znamo još uvek, ali se nadamo da će nakon slavlja sigurno smisliti neko lepo žensko ime – s osmehom je dodala pevačica. 

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić