Login/Registracija

FINALISTKINJA KOJA JE RASPLAKALA REGION: Ovo je nastup kojim je Mirsada Mekić POKRENULA LAVINU EMOCIJA

Bez ikakvih očekivanja, Mirsada Mekić, pre nekoliko meseci stala je na veliku scenu emisije „Nikad Nije Kasno“, i svojim anđeoskim glasom iz kruga u krug širila najlepše emocije koje su je plasirale u finale.


Talenat i ljubav prema muzici spoznala je još kao dete, ali nije imala podršku porodice da se kao pevačica i ostvari. Međutim, prijateljica je odlučila je da njen glas treba da čuje ceo svet i prijavila je za ovo takmičenje, pošto ona sama nije imala hrabrosti da to učini.


U prvom krugu predstavila se numerom „Na teferič pošla nana“, kada joj je Goca Tržan rekla kako je čula mnoge pevače, ali da takvu čistoću u glasu malo ko poseduje.

– Bog vam je dao anđela u grlu i vi se uopšte ne razlikujete od velikana koji su pevali ovu muziku. Iz vašeg glasa izlazi čista ljubav– rekao joj je Neša Manojlović.

U svakom krugu dobijala je samo komplimente, a vrhunac emocija se dogodio kada je uspela da rasplače ceo region i Sanju Vučić, koja je bila u žiriju,  izvedbom „Mojoj majci“.


– Dugo već pokušavam da otpevam ovu pesmu, ali nikad deca nisu dala, kažu: „Nemoj mama da plačemo“, e ja sam večeras odlučila pa šta bude. Rekla sam: „Sedite ispred ekrana i zaplačite“ – rekla je tada Mirsada.

Ukoliko ste propustili ovaj nastup pogledajte ga u videu ispod.
Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić