Login/Registracija

Enes Begović mu predvideo uspešnu karijeru, a takmičar tvrdi: „NIKAD NEĆU BITI ZVEZDA u svom gradu“

Vladimir Radovanović (45), poznatiji kao Selkov tvrdi da je veoma skroman i da je gotovo sve svoje želje u životu ispunio, osim one da ostvari uspešnu pevačku karijeru.

Mada je delimično to ostvario u Valjevu, gde važi za poznatog pevača,, želeo je da za njega čuje i ostatak sveta i prijavio se za šou „Nikad nije kasno“. 


Otac blizanaca ne krije da od početka takmičenja ima veliku tremu, zbog čega se u trećem krugu Enes Begović našalio sa njim. 

– Jest stvarno on! Istopi se čovek. Nema te pola. Je l ‘ tvoj sako? – pitao ga je pevač čim je kročio na scenu, a takmičar odgovorio da je pozajmio od sinova.

– Malo se šalimo da te opustimo – objasnio je Begović i dodao da mu se dopada način na koji Selkov peva i da smatra da će dogurati daleko. Ipak, zanimalo ga je kakve su reakcije u Vladimirovom rodnom gradu. 

– Svi me podržavaju, imam sreću da me Valjevci vole. Ali u Valjevu neću biti nikad zvezda, ja sam njima prijatelj – odgovorio je takmičar. 


Enes je rekao da ga već vidi u finalu, kao i navija za njega, pogotovo kada je čuo da će se u trećem krugu predstaviti pesmom  „Ona više ne živi tu“ grupe „Mećava“. 

Maestralna interpretacija oduševila je sve u studiju, pa i žiri koji nije štedeo reči. 

– Znao sam! Vlado, bravo! Voleo bih da te slušam u nekom specifičnom ambijentu, u nekoj kućnoj varijanti, tako da jedva čekam da se takmičenje završi pa da svi mi uživamo s tobom i uz recimo neke tamburaše – poručio mu je oduševljeno Enes, dok je Milica Pavlović njegov nastup ocenila kao vrlo „ozbiljan“:

 – Ovo se zove ozbiljno pevanje, ozbiljna muzika. Meni se sve strašno dopalo!


Saša Milošević Mare pohvalio je njegov muzički repertoar, a zatim se nadovezao na Miličinu opasku da se to zove ozbiljno pevanje:

– Ovo se zove astalsko pevanje. Od prvog trenutka do danas mi se sve dopalo. Vladimir definitvno ima svoj fazon!

U revijalnom delu takmičar je ukrstio mikrofon sa čak dve pevačice, sa Mirom Mirković i Nevenom Stojković sa kojima je otpevao pesmu „Ko na grani jabuka“. 


BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić