Login/Registracija

Elvira PREPADNUTA, Aco mislio da je STIGLA ŠEMSA

Željki Jurišić nije bilo suđeno da se proslavi u takmičenju “Zvezde Granda“ ali je zato zahvaljujući takmičenju veterana doživela neverovatan poslovni uspeh.

Na samom početku razgovora sa Žikom otkrila je da dobija ponude svakodnevno, što je čini veoma srećnom– Telefon mi zvoni po nekoliko puta dnevno. Svaki vikend tokom leta mi je radan, a cena mi je skočila i te kako– iskrena je bila Željka.

– Televizija, molim lepo. Zato i postoji ova emisija, da kvalitetne pevače ispromoviše, i da svi dobiju šansu da pokažu koliko vrede pred milionima ljudi– odgovorio je Žika.

– Ti si mene malo prepala večeras da znaš. Izuzetno reagujem na kvalitetne pevače- rekla je Elvira, pa se Mare nadovezao- Slušali smo tvoju tonsku probu, Elvira se šokirala.

– Ja sam pitao ima li i četvrti član žirija, mislio sam da je Šemsa došla- rekao je Pejović, a nakon toga Željka nam je zapevala pesmu “Javi se oteraj tugu“.

Mareta je Željka po ko zna koji put ostavila bez teksta i priznao je da je beskrajno uživao.

– Meni je falilo još tvog pevanja– dodala je Elvira, dok je Aco još jednom ponovio da će sigurno otići iz emisije i nazvao Željku Šemsinom naslednicom.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac