Login/Registracija

EKSPLOZIJA Zorica Brunclik na MUKAMA: „Ja sam u teškom problemu“ (VIDEO)

Ove nedelje, u drugoj polufinalnoj emisiji „Nikad nije kasno“ očekuje nas rolerkoster emocija uz talentovane vaterane koje će ocenjivati žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Zorica Brunclik i nakon dužeg vremena, Bora Đorđević. 


Na korak od zvezda biće čak devet veterana, a samo najboljima poći će za rukom da se približi ostvarenje svojih snova i plasira se u veliko finale. Da kandidatima, a ni žiriju neće biti lako svedoči i to što je jedan od njih hteo, figurativno rečeno, da esklodira na sceni. 

– Jeste li zadovoljni? – pitala je Zorica takmičara, a nakon što je potvrdio, tvrdeći da će eksplodirati od zadovoljstva, i članica žirija je kroz osmeh odgovorila: – I mi smo! 


Bora Čorba nije mogao da ostane imun na neverovatne životne priče polufinalista, kao i na njihov talenat, a jedan od njih ga je toliko fascnirao da mu je bilo čudno kako ga Goran Bregović nije pronašao.

– Moram da kažem da je oduvao, ne znam šta Bregović čeka – rekao je iznenađeno Bora nakon fenomenalnog nastupa jednog rokera. 

Da žiriju neće biti ni malo lako govori i to što je Zorka htela da prekrši propozicije takmičenja. 

– Što kaže Bora na početku emisije, težak posao, ja sam već u problemu teškom – priznala je Zorica, pa pitala Jakšića:

– Je l’ mogu ja samo da slušam, a da ne glasam, Žiko?


Ipak, propozicije takmičenja su takve da krajnju odluku donosi žiri i to glasanjem, pa je logično da što Jakšić u polufunalu nije mogao da napravi presedan.

Pogledajte delić sjajne najave drugog polufinala. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić