Login/Registracija

EKSKLUZIVNO: Počinje drugi krug,ali i nova pravila (FOTO)

Takmičarski šou veterana „Nikad nije kasno“ ove nedelje ulazi u svoju drugu fazu, pa ćemo ove nedelje na sceni videti sjajne pevače i to u duelima.

Pored toga što će u narednoj rundi mikrofone ukrštati po dva takmičara, tu je i proširenje u žiriju koji od sad čine četiri člana. Ove nedelje takmičare će ocenjivati Saša Milošević Mare, Verica Šerifović, Halid Muslimović i Sanja Ilić.

Naravno, tu su i nova pravila. Svaki duel čine muškarci, odnosno žene sličnog ili istog muzičkog pravca, a žiri ispred sebe ima tastere 1. i 2. i može da glasa isključivo za jednog kandidata. Zanimljivo je da od drugog kruga pravo glasa ima i publika u studiju, koja SMS glasanjem daje svoj sud. Takmičar koji osvoji više glasova odmah prolazi direktno u treći krug, a na kraju emisije u baražu publika u studiju SMS glasanjem bira još jednog takmičara koji ide dalje. Preostala tri takmičara idu na glasanje, koje se odvija na sajtu grand.online i u kom televizijska publika odlučuje koji kandidat nastavlja takmičenje.

Drugi krug počinje sa emitovanjem ove nedeljem 11. decembra od 21h na TV Prva, OBN-u i Kanalu 5.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić