Edo Husarić podelio najlepše vesti: Pevač puca od sreće, razlog je neverovatan (FOTO)

edvin edo husaric 3

Finalista osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Edvin Edo Husarić pripremio je brojna iznenađenja za publiku.

Pre nekoliko dana najavio je solistički koncert koji će se održati 15. avgusta na Trgu u Srebreniku. Takođe je u saradnji sa Endžijem Mavrićem i Peđom Medenicom snimio pesmu koja će uskoro ugledati svetlost dana.

EDVIN HUSARIC EDO 50 GOD. SREBRENIKBIH 9

Kako ovaj posao shvata kao pravi profesionalac i ništa ne prepušta slučaju, Edo je rešio da upotpuni ovu priču, pa je danas snimio prve kadrove za spot.

Spot je sniman na nekoliko lokacija, a pevač se oglasio na društvenim mrežama i sa pratiocima je podelio prve utiske nakon snimanja.

-Prvi kadrovi su završeni za spot nove pesme koja će uskoro ugledati svetlost dana. Idemo dalje sa snimanjem. PS. Ekipa je zaslužila ručak sto posto – napisao je Edo uz sliku sa seta.

364058603 266584589452814 1830266114422320531 n

Podsetimo, Edo se nedavno oglasio za Grand povodom koncerta koji će se održati u avgustu, a prizano je da li ima tremu zbog toga što će pevati svojim sugrađanima.

-Kažu da je najteže pevati u svom gradu iako ja ne mislim tako. Tremu nemam, ali osećam veliku obavezu. Jedva čekam koncert da se družim sa svojim sugrađanima, a i svima onima koji će doći sa strane na koncert. Sve je već izdefinisano i gotovo spremno. Sad su mi u fokusu repertoar i probe sa mojim kolegama muzičarima. Nemam ni vremena da razmišljam o nekakvoj tremi – rekao je on za Grand.

BONUS VIDEO – Edo Husarić nakon finala „Nikad nije kasno“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A. Milinković