Edo Husarić nakon bolesti napustio prvu ljubav, pa usledio preokret: „Dali su mi pogrešnu inekciju“

EDVIN HUSARIC EDO 50 GOD. SREBRENIKBIH 9

Iza osmeha i šarma Eda Husarića koji je osvojio publiku svojim talentom i energijom krije se neverovatna životna priča koju je podelio ekskluzivno za Grand.

Iako je muzika njegova strast, malo ko zna da je pevač bio najbolji fudbalski strelac i da je sport njegova najveća ljubav koju je nažalost pre nekoliko godina napustio.

-Iako potičem iz muzičke porodice nisam imao ambicije da budem deo ovog sveta. Da mi je neko sa osamnaest godina rekao da ću danas biti ovde smejao bih se. Pevao sam malo za raju, međutim u međuvremenu je to prešlo u profesiju- istakao je Edo.

EDVIN HUSARIC FINALE NNK FOTO GRAND 3 ok

Fudbalsku loptu je nakon bolesti zamenio mikfronom zbog čega se danas ni malo ne kaje.

-Razboleo sam se i naglo sam se ugojio, pa sam u međuvremenu počeo da pevam a i nije bilo neke love u fudbalu. Onda sam se oženio i osnovao porodicu, ganjao sam egzistenciju iskren da budem- priznao je pevač.

Iako tokom takmičenja nije mnogo govorio o svojim problemima, Edo se susreo sa neobičnom bolešću još kao dete.

Rođen sam zdrav kao i sva druga deca, međutim bolovao sam od krzamaka, a doktori u to vremene nisu znali o čemu se radi. Dali su mi pogrešnu inekciju od koje mi se taj mišić koji drži oko centriranim otegao, pa mi je bežalo oko. Skoro sam to izlečio, bila je i operacija, međutim stali smo sa oporavkom. Zbog toga sam ranije imao komplekse, bio sam i stidljiv, ali sada me to uopšte ne dotiče -ispričao je Husarić za Grand.

0A0A4433

Podsetimo, Edo dolazi iz Srebrenika gde je pre samo nekoliko dana trebao da održi koncert koji je nažalost otkazan zbog tragičnog događaja u Bosni.

Ceo region zatečen je svirepim činom koji se dogodio u petak u Gradačcu, kada je N.S. ubio svoju suprugu, a zatim i još dvoje ljudi, pa tako i Edo, koji je poručio da će o novom terminu oncerta koji planira da održi blagovremeno obavestiti publiku.

edvin edo husaric 3

BONUS VIDEO: Sabina Kaltak bez dlake na keziku o estradi

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/A. Milinković