Login/Registracija

DUGO JE ĆUTALA O TOME Lidija Domazet izašla iz bolnice i poručila: „Nikad ne sudite po izgledu“

Pre manje od mesec dana nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, Lidija Domazet pokazala je da je prava revolucionarka i „nabacila“ još jednu tetovažu (VIŠE O TOME OVDE), ali je ubrzo nakon toga završila u bolnici. Na društvenim mrežama otkrila je da je u bolnicu smeštena zbog lošeg rada štitne žlezde, kao i da je očekuje operacija, a o svom zdravstvenom stanju redovno je obaveštala svoje fanove. 

„Nije ovo prva bitka koju vodim“, tešila je sve koji su se zabrinuli zbog fotografija koje je delila na društvenim mrežama, a na kojima deluje poprilično iscrpljeno. 

Iako tokom takmičenja nije želela da priča o hipertireozi, sada je rešila da otvoreno govori o tome i pokaže da je bolest funkcije štitne žlezde bila glavni okidač njene nagle gojaznosti.

„Nikad ne sudite ni o kome jer ne znate sve okolnosti! Danas je jedan od mojih nepoznatih prijatelja na Fesjbuku lajkovao moju fotografiju, nastalu pre nepunih 8 godina, nastalu nekako baš u vreme kad mi je dijagnostikovana hipertireoza, bolest štitne žlezde koja je sa sobom inicirala i neke ozbiljnije bolesti! Sa svim tim sam se uspešno izborila, a nije bilo lako i zapevala sam iz duše, nastojeći pobediti sve nedaće i uspela sam! Dakle, znam da je i izgled ogledalo kulture življenja, ali ne sudite prerano ni o kome„, poručila je nedavno Liduška objaviši staru fotografiju na kojoj se vidi koliko je bila mršava.  

Iako je evidentno da se drastično ugojila, pevačica ne krije da je uprkos svemu zadovoljna svojim izgledom, a prvenstvenom zdravljem.

Operacija štitne žlezde je uspešno obavljena, a Lidija se konačno vratila kući, čime se i pohvalila na svom Fejsbuk nalogu.  Mada mora da se čuva i da bude u izolaciji usled pandemije korona virusa, pevačica ne krije da konačno uživa u društvu najdražih, kao i da joj je porodica najveća podrška u ovoj borbi. 

„Stigla kuči i ponovo dišem! Hvala vam na svoj podršci koju ste mi svakodnevno pružali, hvala na vašem predivnom srcu, na rečima ohrabrenja i utehe! Čak i u ovim okolnostima, kada su nam određena neka druga pravila ponašanja i režima života, ja vam kažem – slavite život, slavite ga punog srca i ograničenog kretanja“, poručila je Lidija na svom Fesjbuk profilu. 

Foto: Fesjbuk,
Autor: I. Ankić