„Prvog januara smo svi bili tu“ Draganu Katić udarila nostalgija za praznike, evo kako će sad proslaviti Novu godinu (VIDEO)

Voditeljka muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Dragana Katić uvek iznova oduševi glamuroznim stajlingom na sceni.

Upravo zbog toga će mnoge iznenaditi kako voditeljka provodi novogodišnje praznike, što je ona sama otkrila u razgovoru za Grand, opisavši sve detalje.

-Tokom novembra i decembra postoji toliko raznih događaja, a i snimanja Novu godinu dočekujem, ma koliko to otrcano zvučalo, u kući, u trenerci, potpuno raspuštene kose i sa puno hrane. Čak mislim i da vrlo malo šaram po televizijskim programima, a i našu emisiju ću pogledati odloženo. A tu kućnu atmosferu i doček provedem uvek sa prijateljima koji isto razmišljaju, a isto i rade kao i ja. Mnogo radimo preko godine i onda jedva dočekamo taj 31. da budemo tu. Nekada se istina radilo i za Novu godinu, ali to je bilo davno i to mi je bilo zanimljivo iskustvo – ispričala je Dragana.

Dragana Katic o Novoj godini

Iako namerava da u Novu uđe u opuštenoj atmosferi, njena kuća će u svakom slučaju biti u glem stilu, u skladu sa praznicima koji su pred nama.

-Jelku kitim obavezno bez pogovora, i pokloni moraju da budu ispod jelke. Bez obzira što ne znam da li će mi sin iz Berlina doći ovde za Novu godinu, ali pokloni koje jedno drugom kupujemo, kao i oni koje kupujem prijateljima i rodbini i obratno, obavezno su na tom mestu. Nekako ne mogu da zamislim da se taj deo priče koji se zove Nova godina ne oseti u kući. Bez jelke do sada nisam dočekala ni jednu Novu godinu – rekla je voditeljka.

Dragana Katic o novoj godini 2

Pokloni su u Draganinom domu i poseban vid dekoracije, a objasnila je i zbog čega:

-Uglavnom znam poklone jer smo veliki i dogovaramo se i deci već krajem novembra kada nešto pronađem kažem šta da mi kupe za Novu godinu. Onda oni to upakuju što ja znam šta je unutra i to tako stoji ispod jelke.

Dragana Katic o novoj godini 3

Dragana je otkrila i koji joj je najlepši deo novogodišnjih praznika.

-Najlepši dan mi je 1. januar, gde god da sam bila. Obično se rano ujutru vraćamo ukoliko sam negde putovala. Pidžama koja je obučena 31. ili 1. januara skine se samo da se jedan blaži tuš odradi, i posle toga ponovo nova pidžama. To mi je bukvalno najlepši dan – otkrila je Dragana.

Voditeljka je priznala da je ovu prvojanuarske običaje upražnjavala porodično i kada su deca bila mlađa.

-Nekako smo taj 1. januar i dok su bili mlađi stvarno tako čekali. Oni su gledali neke svoje stvari, zavisnosti od uzrasta. Kako su rasli počeli su da idu na svoje dočeke, ali smo nekao tog 1. januara bili svi tu. I dok su mi roditelji bili živi, okupljali smo se kod kuće toga dana i to je bio dan u kome jedeš, jedeš, držiš daljinski u ruci. Pa onda isključiš, pa malo odremaš. Pa opet… Maltene 1. januar lepše i opuštenije provedem od rođendana – iskreno je opisala Dragana svoje novogodišnje aktivnosti.

Dragana Katic o novoj godini 1 1

Atraktivna voditeljka otkrila je i da ima posebnu želju koju ne otkriva nikome.

-Sa godinama sam prestala da dajem ta neka obećanja i da nešto radim na tome. prosto kada osetim potrebu da nešto uradim, ja to uradim i 13. marta i 14. aprila i 17. novembra, nebitno kada. I kada osetim potrebu da treba da promenim nešto u svom životu ja to uradim nevezano za datum. Više nemam ta obećanja, da bude ovako ili onako. Imam tu istu želju decenijama koju poželim u ponoć. To je prosto neki moj ritual i tu želju i dalje zadržavam. Neću je otkriti jer to je neki ritual između mene i Boga i to ću poželeti i u ovoj novogodišnjoj noći – zaključila je Dragana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A.Dačić