Login/Registracija

Dragana, Dragan ili Aida? Evo kako da GLASATE za svog favorita

U dobro poznatom, veselom ritmu takmičenje anonimnih pevača u poznim godinama nastavilo se sinoć na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH.  Gledaoci širom sveta sa oduševljenjem su pratili nastavak serijala „Nikad nije kasno“, slušali emotivne životne priče i uživali u kvalitetnom repertoaru grandioznih veterana koji su ove nedelje priredili pravi muzički spektakl.

Za prolazk u polufinale borilili su se Dejan Ćosić Džozef, Dragana Gorunović, Emir Gosto Šora, Aida Tuzlančić, Dragan Marković i Safet Begović, a samo troje najboljih uspelo je da obezbedi sebi mesto u narednom krugu. Žiri je odabrao Dejana Ćosića i Safeta Begovića, dok je publika u studiju izglasala Emira Gosta. 

O sudbini Dragane Gorunovića, Dragana Markovića i Aide Tuzlančić u takmičenju sada odlučujete vi i to u online glasanju koje se odvija OVDE! U narednih 48 sati imate šansu da svog favorita pridružite ostalim polufinalistima, a sve što treba da uradite jeste da posetite GLASANJE i date glas takmičaru kog želite da vidite u nastavku.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić