Login/Registracija

DOKAZALI DA NIKAD NIJE KASNO Šasi i Daša ponovo sarađuju: „ŽIVOT PRAVI KRUGOVE“ (VIDEO)

Iako je prošlo čak četiri decenije od početka prijateljstva bivšeg učesnika šoua „Nikad nije kasno“ Saše Milovanovića Šasija i čuvenog Daše iz grupe „Legendi“, pevači se i dan danas sećaju samog početka njihovog druženja.

– Osamdesetih smo počeli da se družimo i ubrzo je došlo do saradnje, ali eto kako život pravi krugove mi smo se opet našli. Nakon čak četiri decenije spojili smo se sa jednim veoma lepim razlogom, a to je nova pesma. Zvao me je i rekao da ima jednu lepu pesmu, ali moja ideja je bila da uradimo numeru zajedno- ispričao je Daša za portal Grand Online.


Da li je Dašine savete, kao iskusnijeg kolege, slušaon tokom takmičenja „Nikad nije kasno“ Saša odgovara:

– I tokom mog takmičenja sam bio sa Dašom u kontaku, ali ja sam malo tvrdoglav tako da sam nekako slušao sebe jer sam neverovatno siguran. Jedini problem tada mi je bio da nađem adekvatnu pesmu- priznao je Saša kroz smeh.

Zoran Dašić poznat je po svojoj skromnosti i poštenju kada je u pitanju karijera, ali kako kaže to su mu oduvek bili parametri i kada je reč o prijateljstvu.

– Ja sam oduvek isticao da je najvažnija stvar u životu i vaspitanju lojalnost. Do toga strašno držim i kada su u pitanju prijatelji i saradnici, ma ko god. Nikada svoje prijatelje ne bih izdao i zaboravi . Generalno lojalnost više nigde ne postoji, sve je postala borba za napredovanje i gaženje preko ljudi, ali meni je najbitnije da sam pred Bogom čist. Vrlo rado pomažem drugima- iskren je Zoran.

„Legende“ su pre samo nekoliko dana održale sjajan koncert koji je naišao na brojne pozitivne komentare, međutim nas je zanimalo zašto Milovanović nije bio jedan od gostiju.

– Na žalost nisam bio tu, igrom slučaja sam baš taj dan imao svirku koja je već bila zakazana, ali biće prilike siguran sam-  tvrdi pevač, a Dašić je za Grand Online rešio da otkrije i mali deo planova kada je u pitanju nova pesma i spot koji je u planu.

– Sada snimamo spot, za sada postoji varijanta da jedan deo spota bude sniman na Kosovu, a malo kod nas. Sve je u fazi dogovora, ali ćemo se truditi da sve bude pristojno, a ne kič. Nama ne trebaju avioni, bazeni, nikakav kič- rekao nam je.

Kakvi se još planovi kuvaju kada je u pitanju ovajtandem saznajte u videu ispod.

……

Foto: J. Jović/ Printscreen,
Autor: J. Jović