DOBRI STARI SLAVKO BANJAC: Nova pesma sa tamburašima osvojiće vas na prvo slušanje (VIDEO)

Slavko Banjac, pevač kvalitetne narodne muzike, vratio se na muzičku scenu nakon 23 godine pauze. „Ljubav kao odgovor“ glasi naziv njegovog poslednjeg albuma koji je objavio pre dve godine, a sada je novim singlom najavio nove muzičke projekte. 

Reč je o pesmi „Tebe niko ne voli k’o ja“ koju je snimio sa tamburašima, a za koju je muziku i aranžman uradio Vuk Kandić, dok tekst potpisuje Đorđe Ćirjanić. 

64f88b99964e994ec0f59ffe7f1b141c09022122

Sudeći po prvim reakcijama, vredelo je čak dve godine čekati na Slavkov novi singl koji je oduševio poštovaoce njegovog rada. 

„Ovo je remek delo“, „Čista narodna muzika“, „Pesma koja će trajati“, samo su neki od mnogobrojnih komentara na Slavkovu novu pesmu koju možete da poslušate u nastavku teksta. 

Pevač je nedavno izjavio da želi da zaboravi period od čak 23 godine, koliko ga dugo nije bilo na sceni, a o razlozima povlačenja iz medija govorio je veoma iskreno.  

„Zaboravio sam da sam toliko dugo bio odsutan sa scene. To je jedinstven primer, ne kod nas nego u svetu“, sa setom je izjavio Slavko i dodao da je to bio sticaj okolnosti, život koji je doneo uspone i padove. Ipak, dodaje da razlog njegovog povlačenja sa estrade nije bilo zdravlje, kako su pojedini mediji pisali. A zašto ga toliko dugo nije bilo na sceni, pogledajte u videu. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić