Login/Registracija

Dobri pevači ali i LJUDI: “Nemam reči koliko si POŠTOVANJA pokazala“ dirnut je bio Mare

Veliko iznenađenje u četvrtom krugu večeras su priredile i duelistkinje Anka Pecnik i Violeta Kelečević, i to verovali ili ne, svojim odevnim kombinacijama.

Iako su svi navikli da se Anka iz emisije u emisiju transformiše kada je reč o izgledu, Žika nije ostao imun na njen neobičan stajling, dugu šljokičavu haljinu, kao i mističnu masku koja joj je pokrivala pola lica.

56f08a0d967e46fa6b3b6eecaad046bbcd0c4bd3

– To smo smislile moje ćerke i ja- otkrila je Anka a zatim se uputila ka sceni da pokaže šta je to pripremila kada je reč o pevanju.

Pesma “Ti možeš sve“ i to verzija Marije Šerifović bila je Ankin izbor za večeras, kojom je još jedanput oduševila.

– Izvanredan glas i puca sve od energije– rekao je Lasić sa čim se složila i Tanja pa dodala:

– Oduvala si nas ovde. Čuje se da si odličan vokal.

22865e8a80175b621b7d44f331ba39f601631c24– Evo i ja pozdravim tvoj stajling (smeh). Odlične pesme biraš, sve različito a sve na vrhunskom nivou– rekao je Mare.

I mada Violeta Kelečević nije mnogo ekperimentisala sa stilovima oblačenja, večeras je pobrala mnogo komplimenata zbog jednostavnih pantalona i košulje koje je ponela, za azliku od dugih, svečanih haljina koje je do sada nosila.

Violetin izbor za predstavljanje u četvrtom krugu bila je pesme “Idi i ne budi ljude“ grupe Magazin, kojom je razgalila sve prisutne.

31b99ad0007d3d26770cfa029530d1e04e5ca93e

– Ja sam malo zamužiro dok ste pevali i zvučali ste kao da pripadate Magazinu, jako lepo i sa puno duše– iskren je bio Frano.

Tanji je bila vrlo interesantna Violetina biografija te se poistovetila sa njom.

– Sve što si navela o sebi, takva sam i ja. I to se sve vidi na vama, i iskrenost i emocija. Svaka čast na trudu, sve najlepše te želim- rekla je pevačica.

Mare se na kraju osvrnuo na Franov komentar upućen Bobanu Canevskom da je najbolji pevač među kustosima, te poručio Violeti da je ona najbolji pevač među građevisnkim inspektorima.

2aac377959e47bd0ec2a86eb3f4052d27b9eb409

– Svaka čast na upornosti i odnosu prema ovom poslu, što je drugačiji svet u odnosu na tvoj posao. Toliko poštovanja si pokazala i primi moje čestitke.

Iako je žiri smatrao da je Anka pevački bila jača, nije bilo lako doneti odluku o tome koja od ove dve dame nastavlja dalje.

Direktan prolazak žiri je sa četiri glasa osigurao Anki, dok je Violeta dobila jedan glas od Frana Lasića.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac