Login/Registracija

Dobija pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama, a najveću zahvalnost duguje OVOJ ženi (VIDEO)

Njen osmeh i harizma osvojili su gledaoce šoua „Nikad nije kasno“, u kojoj se Kristina Vinčić okušala kao takmičarka. Kaže da joj se život promenio od kad se pojavila u šouu veterana, kao i da je kolege iz firme, u kojoj godinama radi, pružaju ogromnu podršku i često se šale kako će uskoro da da otkaz i posveti se pevanju.  

„Direktor me je pitao da li ću na vreme da mu javim ako budem menjala profesiju. To je bio kompliment na račun mog pevanja“, rekla je Kristina sa osmehom na licu i dodala da ogromu podršku dobija i od nepoznatih ljudi na društvenim mrežama. A mi smo je pitali da li je dobila i neku ponudu, možda bračnu budući da je izjavila da je singl. 

cda5f7d4aeebd8c15a6b0efb1ef5789a5b2fa6e9

„Svega tu ima, i pristojnih i nepristojnih ponuda i poruka. Dosta zahteva za prijateljstvo sam dobila, ali ništa nisam prihvatila. Ipak, hvala svima što imaju lepo mišljenje o meni“, odgovorila je takmičarka koja je naciju kupila priznanjem da je u sjajnim odnosima sa bivšim suprugom sa kojim ima devetogodišnjeg sina. 

„Ne bi sve bilo toliko sjajno da nije bilo njegove devojke. Ona mi je pomogla da premostim period posle razvoda, ona je tu herojski napravila jedan veliki korak zbog kog ću večno da joj budem zahvalna. Ona je bila taj most između supruga i mene, koji smo kasnije samo nastavili“, rekla je Kristina. A šta je njen bivši suprug rekao za njeno učešće u „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu ispod. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić