Login/Registracija

DIREKTAN PRENOS! Pratite IZ MINUTA U MINUT finale šoua „Nikad nije kasno“

Očekujemo glasanje žirija, uskoro ćemo saznati ko će poneti titulu najboljeg pevača u šouu “Nikad nije kasno”.

Nakon maestralnih nastupa, Mare je čestitao svim finalistama i poručio da će mu tokom leta nedostajati cela ekipa šoua „Nikad nije kasno“, dok su Dragana i Žika najavili uključenje tokom kog će glasati čak 20 članova žirija. Svoj sud o pobedniku pored stručnog žirija u studiju, daće Sanja Ilić, Enes Begović, Bilja Krstić, Mirza Selimović, Neda Ukraden, Mile Kitić, Dejan Petrovič, Elvira Rahić, Tijana Dapčević, Zijo Valentino, Endži Mavrić, Radoslav Rodić Roki, Dragan Kojić Keba, Halid Bešlić, Slavko Banjac, Šerif Konjević, Aleksandra Živojinović, Ivan Milinković, Ana Sinicki i Tanja Banjanin. 

……

Poslednji finalista je Jasmin Heinz, inače potpuni amater kada je pevanje u pitanju, koji je tokom takmičenja stekao ogromnu popularnost. Ovaj raspevani kamiondžija fascinirao je Draganu Mirković koja je rekla da je Jasminov glas podseća na muzičkog velikana Šabana Šaulića. Upravo njegovu pesmu „Dva galeba bela“ Jasmin je izveo u finalu, a tokom nastupa na sceni mu se pridružila Dragana Mirković, nakon čega se finalista rasplakao.

Žika je istakao da svi takmičari zaslužuju svu sreću ovog sveta, jer su uprkos popularnosti ostali skromni. Nakon toga, najavio je jedanaestu finalistkinju Lenče Kukić koja se u finalu bori pesmom „Lepi moj“ Snežane Đurišić.

Za titulu najboljeg pevača bori se i Saša Dedić Piksi, koji večeras nastupa pod rednim brojem deset. Ovaj takmičar rešio je da se u finalu bori pesmom „Lejla“, a žiri je prokomentarisao da je ovo jedna do težih pesama, a da je Sašina interpretacija vanserijska.

Na scenu je izašla Danijela Stanković Kostić čiji izgled je žiri odmah pohvalio, a Aco Pejović izašao je na scenu kako bi poljubio i zagrlio takmičarku. On je pohvalio njenu smelost da se ošiša na kratko i izbor da bude drugačija, a nakon toga Danijela je zapevala pesmu „Daire“.

……

Osmi kandidat u trci za pobedu je Milenko Pavlović, koji se publici i žiriju predstavio Džibonijevim hitom „Činim pravu stvar“. Njegov nastup u finalu ulepšale su dame iz publike, a takmičar im se odužio tako što je zapevao i zaigrao sa njima.

Voditeljka je podsetila gledaoce da je Fejsbuk i SMS glasanje u toku,a potom najavila sedmu finalistkinju Mirjanu Sretenović, poznatiju kao Mala Mira. Ona se predstavila pesmom „Otkopčano jeleče“ Zorice Brunclik, a njen nastup pohvalili su svi članovi žirija.

Pravi delirijum u studiju nastao je kada je na scenu izašao raspevani zidar iz Makedonije, Bejhan Ramov koji se u finalu predstavio pesmom „Ti nisi bio to“ Šerifa Konjevića. Pravo iznenađenje za publiku, ali i samog finalistu bio je izlazak Lepe Brene tokom njegovog nastupa.

……

Uz ovacije publike na scenu je izašla Milica Vojinović, koju je Dragana Mirković pohvalila za odabir pesama koje je izvodila tokom takmičenja. Ova finalistkinja u finalu bori se pesmom „Milica jedna u majke“, a njeno maestralno izvođenje publika i žiri pozdravili su gromoglasnim aplauzom.

Da je napetost velika i da ima treme u finalu, dokazao je Paja Srdanov. Naime, ovaj finalista zaboravio je kako glasi naziv pesme koju izvodi što je nasmejalo sve u studiju. Naravno, to ga nije sprečilo da na velikoj sceni da svoj maksimum i oduševi žiri pesmom „Ljubav mi srce mori“.

Žika je istakao da je ponosan na sve takmičare i na uspeh koji su postigli, a potom predstavio najmlađu finalistkinju u takmičenju Miroslavu Bebu Blagojević (43). Ona se predstavila pesmom „Ima jedan svijet“, a njena interpretacija ostavila je Pejovića bez teksta.

Na scenu je izašao Sabahudin Šabanović poznatiji kao Dino kom je Lepa Brena čestitala na uspehu koji je postigao, a zatim pohvalila njegovo emotivno pevanje. 

U odličnom raspoloženju počela je revija šampiona, a led je probila Biljana Anđeković. Nakon prikazene retrospektive njene nastupa iz takmičenja, finalistkinja je rekla da je ulaskom u finale ostvarila svoj san, a potom izvela pesmu „Ubile me oči zelene“.

Žika je otvorio SMS i Fejsbuk glasanje, a potom predstavio 12 finalista koji se večeras bore za pobedu. Kako možete da podržite svoje favorite u SMS glasanju pogledajte OVDE, dok Fejbuk pobednika birate OVDE!

Dragana je predstavila predsednika žirija Sašu Miloševića Mareta, kao i specijalne goste velike završnice takmičenja, Lepu Brenu, Draganu Mirković i Aca Pejovića. Voditeljka je objasnila da pored stručnog žirija u studiju, u odabiru pobedinika odlučiće još 20 članova žirija koji telefonskim putem glasati za svoje favorite.

„Došli smo do kraja ove sezone. Zaista nikad nije kasno da popravite svoj život, a to ćete uraditi tako što ćete prvo popraviti sebe. Dobićete ljubav ako je budete emitovali, ljudi će imati razumevanja za vas, ako vi imate za njih. Zato je važno da širimo dobru emociju i ljubav i u to ime vas mi sa ove scene pozdravljamo“, sa osmehom je poručio Žika, a publika u studiju pozdravila ga je gromoglasnim aplauzom.

Počelo je finale muzičkog takmičanja veterana za sezonu 2018/19. Finalno veče otvorili su Dragana Katić i Žika Jakšić, koji nisu krili uzbuđenje, te su eforično najavili pravi muzički spektakl.

Nakon devet meseci takmičenja i čak 72 kandidata koji su prošli kroz muzički šou, došlo je vreme da se izaberu čak tri pobednika četvrte sezone „Nikad nije kasno“. Večeras od 21 sat na Prvoj Televiziji, Kanalu 5 i TV NOVA BH održaće se veliko finale popularnog šoua, a gledaoci, Fejsbuk glasači, ali i stručni žiri odlučiće ko će poneti laskavu tiitulu najboljeg pevača u poznim godinama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Ankić