Login/Registracija

Dino Šabanović je ŽIVA LEGENDA Sarajeva, a evo i zašto!

Jedan od upečatljivih nastupa u šouu „Nikad nije kasno“ imao je Sabahudin Šabanović zvani Dino koji je na velikoj sceni izveo pesmu „Noćas mi je srce ranjeno“ od Harisa Džinovića i na taj način doneo duh i emociju Sarajeva. Njegovim glasom bili su oduševljeni i žiri i publika u studiju, koju su tokom njegovog nastupa sve vreme pevali sa njim.

„Dobi Sarajevo još jednu živu legendu“, prokomentarisala je Dragana Katić što je publika pozdravila aplauzom,a žiri se u potpunosti složio.

„U Vašem nastupu osećala se energija Sarajeva, a i Vaš šarm je neverovatan“, rekla je Mis Srbije, dok je Slavko Banjac dodao da je Dino zaista bio sjajan i čestitao mu na nastupu.

U drugom delu takmičenja Dino je imao muzičku podršku svog kolege Amila iz Sarajeva. Oni su u revijalnom delu otpevali narodnu pesmu „Čudna jada“ i dokazali zašto Bosaci pevaju najbolje. Nakon meatralnog nastupa žiri nije imao šta da doda jer, kako je Mare rekao, pečatirali su. 

POGLEDAJTE I:

I DIREKTORI MOGU DA PEVAJU: On je magistar tehničkih nauka i pravi dokaz da nikad nije kasno za muzičku karijeru (VIDEO) 

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić