Login/Registracija

Devojke mu se nude, a on BEŽI, razlog je NEVEROVATAN (VIDEO)

Na sceni šoua „Nikad nije kasno“ Omer Karalić je uvek gotivan, bar tako sam tvrdi, budući da je do sad prezadovoljan svojim pojavljivanjem u takmičenju. Mada, iako je samouveren kada je reč o pevanju i nastupima, na privatnom planu baš i nije tako.


Mnogi kažu da je jedan od najvećih zavodnika u ovogodišnjoj sezoni, pa tako i ponude za brak stižu sa svih strana, ali se on vešto brani od devojaka. 

– Dobro sad, ne zalazim toliko duboko u te teme, ako se nešto desi, desi se. Ne opterećujem se mnogo sa tim, to su više simpatije – pravda se takmičar, a na pitanje da li jeste zavodnik i zašto beži od te titule koju mu je dodelio Žika Jakšioć, odgovara: 

– Ma, nije to tako. Ne bežim od toga, miljenik publike jesam, ali zavodnik nisam baš neki, odsutan sam od zavodničkog sistema (smeh)!


Kako je dugo solo, ne krije da pažljivo bira osobu kojoj će pokloniti poverenje, ali se preterano ne opterećuje trenutnim ljubavnim statusom. 

– Ako se desi, onda će se desiti, ne opterećujem se sa tim, biće Božja volja – kaže Omer, a razgovoru za Grand Online otkrio je i kakvu devojku traži, što možete da pogledate u videu. 


Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić